SEYDİŞEHİR GENÇLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.02.2022 - 14:50, Güncelleme: 28.02.2022 - 14:50
 

SEYDİŞEHİR GENÇLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Seydişehirli gençlere sportif alanlarda eğitim sağlamak amacı ile kurulan Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü kurucuları Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Kuruluşu tamamlanan ve gelecek sezondan itibaren resmi müsabakalarda yer alacak olan Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Alaattin Göncü, Antrenörler Furkan Yeşiller ve Ömür Eğiste ile alt yaş kategorilerinde eğitim alan sporcular, Başkan Tutal’a kulüp ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Seydişehir’de resmi spor müsabakalarında mücadele eden spor kulüpleri sayısının artmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde sportif faaliyetlere katılım seviyesi oldukça yüksektir. Spora ve sporcuya vermiş olduğumuz desteklerimizle birlikte bu oran her geçen gün artarak devam ediyor. Kuruluşunu tamamlayarak gelecek sezondan itibaren alt yaş kategorilerinde resmi müsabakalara katılacak olan Seydişehir Gençler Birliği spor kulübümüzün de ilçemizdeki spor alt yapısına önemli bir değer katacağına inanıyorum. Şimdiden ilçemize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 7 – 16 yaş gurubu çocuklara futbol alt yapısı eğitimleri verileceğini ve bu eğitimler sonucunda oluşturacakları futbol takımıyla alt yaş kategorilerinde müsabakalara katılacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, “Kulübümüzün kuruluş aşamasını tamamladık. Daha önce Altay Futbol Okullarında eğitim alan çocuklarımıza filiz lisanslarını çıkartarak futbol takımımızda yer almalarını sağlayacağız. Önümüzdeki sezondan itibaren de U-11 ve U-12 takımlarımızla birlikte resmi müsabakalarda yer alacağız. Bunun yanında kulübümüz bünyesinde futbol eğitimlerine devam edeceğiz. Spora ve sporcuya büyük önem veren, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ediyor, kulübümüzün ilçemize ve sporcularımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin akabinde Başkan Tutal, kulüp bünyesinde sportif faaliyetlerine devam eden çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
Seydişehirli gençlere sportif alanlarda eğitim sağlamak amacı ile kurulan Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü kurucuları Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Kuruluşu tamamlanan ve gelecek sezondan itibaren resmi müsabakalarda yer alacak olan Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Alaattin Göncü, Antrenörler Furkan Yeşiller ve Ömür Eğiste ile alt yaş kategorilerinde eğitim alan sporcular, Başkan Tutal’a kulüp ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Seydişehir’de resmi spor müsabakalarında mücadele eden spor kulüpleri sayısının artmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde sportif faaliyetlere katılım seviyesi oldukça yüksektir. Spora ve sporcuya vermiş olduğumuz desteklerimizle birlikte bu oran her geçen gün artarak devam ediyor. Kuruluşunu tamamlayarak gelecek sezondan itibaren alt yaş kategorilerinde resmi müsabakalara katılacak olan Seydişehir Gençler Birliği spor kulübümüzün de ilçemizdeki spor alt yapısına önemli bir değer katacağına inanıyorum. Şimdiden ilçemize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

7 – 16 yaş gurubu çocuklara futbol alt yapısı eğitimleri verileceğini ve bu eğitimler sonucunda oluşturacakları futbol takımıyla alt yaş kategorilerinde müsabakalara katılacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, “Kulübümüzün kuruluş aşamasını tamamladık. Daha önce Altay Futbol Okullarında eğitim alan çocuklarımıza filiz lisanslarını çıkartarak futbol takımımızda yer almalarını sağlayacağız. Önümüzdeki sezondan itibaren de U-11 ve U-12 takımlarımızla birlikte resmi müsabakalarda yer alacağız. Bunun yanında kulübümüz bünyesinde futbol eğitimlerine devam edeceğiz. Spora ve sporcuya büyük önem veren, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ediyor, kulübümüzün ilçemize ve sporcularımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin akabinde Başkan Tutal, kulüp bünyesinde sportif faaliyetlerine devam eden çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.