Ketenli Derneği Online Bağış Sistemine geçti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.03.2022 - 14:13, Güncelleme: 09.03.2022 - 14:13
 

Ketenli Derneği Online Bağış Sistemine geçti

Ketenli Derneği online bağış sistemine geçti.

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu derneğin her geçen gün yeniliklerine devam ettiğini  ifade ederek "Derneğimiz olarak bugünden itibaren ciddi anlamda yatırım ve uğraş vererek sadece ulusal derneklerin kullandığı ve Türkiye’de sayılı Dernek ve Vakıfların Bağış topladığı Online Bağış sistemine geçtik. Bu sistemle Yurt İçi ve Yurt dışından kısacası Her yerden çok kolay bir şekilde bağış alabileceğiz. Amacımız artık daha hızlı bir çok garibana , mazluma , yetime , öksüze ve İhtiyaç Sahipli Aileye  ulaşmak." dedi. Başkan KACAROĞLU sosyal Medyada yaptığı paylaşımda yeni sistemi duyurdu: "Dernek İnternet Sitemizi yeniledik . Derneğimize Bağış yapmak artık çok kolay. https://www.ketenli.org/onlinebagis Linkine tıklayarak anında bağış yapabilirsiniz."  
Ketenli Derneği online bağış sistemine geçti.

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu derneğin her geçen gün yeniliklerine devam ettiğini  ifade ederek "Derneğimiz olarak bugünden itibaren ciddi anlamda yatırım ve uğraş vererek sadece ulusal derneklerin kullandığı ve Türkiye’de sayılı Dernek ve Vakıfların Bağış topladığı Online Bağış sistemine geçtik. Bu sistemle Yurt İçi ve Yurt dışından kısacası Her yerden çok kolay bir şekilde bağış alabileceğiz. Amacımız artık daha hızlı bir çok garibana , mazluma , yetime , öksüze ve İhtiyaç Sahipli Aileye  ulaşmak." dedi.

Başkan KACAROĞLU sosyal Medyada yaptığı paylaşımda yeni sistemi duyurdu: "Dernek İnternet Sitemizi yeniledik . Derneğimize Bağış yapmak artık çok kolay. https://www.ketenli.org/onlinebagis Linkine tıklayarak anında bağış yapabilirsiniz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.