Ak Parti Bölgesel Teşkilat Mahalle Akademisi Eğitimine Seydişehir Ev Sahipliğini Yaptı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.03.2022 - 13:19, Güncelleme: 20.03.2022 - 13:43
 

Ak Parti Bölgesel Teşkilat Mahalle Akademisi Eğitimine Seydişehir Ev Sahipliğini Yaptı

Ak Parti AR-GE ve Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Mahalle Akademisi Eğitim Programı Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bölgesel programına Seydişehir’in yanı sıra Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Derbent, Hadim, Taşkent ilçelerinin Ak Parti İlçe Teşkilatları ve mahalle temsilcilikleri katıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonundaki programın açılış konuşmasını Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yaptı. Atalay konuşmasında: “Burada 10 ilçenin Ak Parti mahalle temsilcileri, sandık görevlileri ve yöneticileri bulunuyor. Ak Parti’de mahalle temsilciliğinden üst yöneticiye kadar hepimiz bu davanın askerleri olarak gece gündüz demeden çalışmamız gerekiyor. Liderimize güveniyoruz. Davamıza inanıyoruz. Bu kutlu yolda yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Oylarımızı artırmak tekrar iktidara gelmek için gayret göstereceğiz” dedi. Bunun içinde bu toplantının çok önemli olduğunu belirten Atalay; görevimizi eksiksiz yerine getirmemiz gerekiyor şeklinde konuştu. Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge sorumlusu genel başkan yardımcısı Veli Tolu ise: “Ak Parti teşkilatlarının birliğini devam ettirmek ve zinciri koparmamak için Ekim ayında Ar-Ge başkanlığı kuruldu. Bu kurumun eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek için 81 ilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” Dedi. Sıkıntılı ve zor bir dönemden geçildiğini belirten Tolu: “Bu sıkıntılı dönemi de önceki sıkıntılı dönmeleri atlattığımız gibi dünya lideri Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, güçlü basiretli ve cesaretli çalışmalarımızla bu sıkıntıyı da aşacak da tek lider Sayın Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’dir.” Dedi. Eğitim çalışmaları için ilçemize gelen motivasyon konusunda konuşmasını Şaban Kızıldağ, Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı konusunda Halil Ürün, etkili iletişim konusunda Çağatay Yetik, Siyasal İletişim ve Yeni Medya konusunda Zafer Şahin konuşmalarını yaparak eğitim programı sona erdi.
Ak Parti AR-GE ve Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Mahalle Akademisi Eğitim Programı Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bölgesel programına Seydişehir’in yanı sıra Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Derbent, Hadim, Taşkent ilçelerinin Ak Parti İlçe Teşkilatları ve mahalle temsilcilikleri katıldı.

Atatürk Kapalı Spor Salonundaki programın açılış konuşmasını Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yaptı.

Atalay konuşmasında: “Burada 10 ilçenin Ak Parti mahalle temsilcileri, sandık görevlileri ve yöneticileri bulunuyor. Ak Parti’de mahalle temsilciliğinden üst yöneticiye kadar hepimiz bu davanın askerleri olarak gece gündüz demeden çalışmamız gerekiyor. Liderimize güveniyoruz. Davamıza inanıyoruz. Bu kutlu yolda yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Oylarımızı artırmak tekrar iktidara gelmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Bunun içinde bu toplantının çok önemli olduğunu belirten Atalay; görevimizi eksiksiz yerine getirmemiz gerekiyor şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge sorumlusu genel başkan yardımcısı Veli Tolu ise: “Ak Parti teşkilatlarının birliğini devam ettirmek ve zinciri koparmamak için Ekim ayında Ar-Ge başkanlığı kuruldu. Bu kurumun eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek için 81 ilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” Dedi.

Sıkıntılı ve zor bir dönemden geçildiğini belirten Tolu: “Bu sıkıntılı dönemi de önceki sıkıntılı dönmeleri atlattığımız gibi dünya lideri Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, güçlü basiretli ve cesaretli çalışmalarımızla bu sıkıntıyı da aşacak da tek lider Sayın Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’dir.” Dedi.

Eğitim çalışmaları için ilçemize gelen motivasyon konusunda konuşmasını Şaban Kızıldağ, Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı konusunda Halil Ürün, etkili iletişim konusunda Çağatay Yetik, Siyasal İletişim ve Yeni Medya konusunda Zafer Şahin konuşmalarını yaparak eğitim programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.