Seydişehir'de 4-6 yaş Kur'an kursu inşaatı başladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.04.2022 - 11:02, Güncelleme: 20.04.2022 - 11:02
 

Seydişehir'de 4-6 yaş Kur'an kursu inşaatı başladı

Seydişehir de 4-6 yaş Kur'an Kursu anaokulu temeli atıldı.

Alaylar İki Mahallesi'ndeki Fatih Cami yanında bulunan arsada temel kazım çalışmalarına başladı. İlçe Müftüsü Adam Bebek, kursun hayırsever desteğiyle yapılacağını belirterek, "Müftülüğümüzce Alaylar İki Mahallesi'nde Fatih Cami yanında yapımına başlanan 4-6 yaş Kur'an kursu anaokulumuzun hafriyat alım çalışmaları başladı. Vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkılarıyla en kısa sürede tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunabilmeyi Rabbimizden niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.
Seydişehir de 4-6 yaş Kur'an Kursu anaokulu temeli atıldı.

Alaylar İki Mahallesi'ndeki Fatih Cami yanında bulunan arsada temel kazım çalışmalarına başladı.

İlçe Müftüsü Adam Bebek, kursun hayırsever desteğiyle yapılacağını belirterek, "Müftülüğümüzce Alaylar İki Mahallesi'nde Fatih Cami yanında yapımına başlanan 4-6 yaş Kur'an kursu anaokulumuzun hafriyat alım çalışmaları başladı. Vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkılarıyla en kısa sürede tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunabilmeyi Rabbimizden niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.