ÇOCUKLARIMIZIN KARDEŞLİĞİ EVRENSEL BARIŞI GETİRİR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.04.2022 - 13:40, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:40
 

ÇOCUKLARIMIZIN KARDEŞLİĞİ EVRENSEL BARIŞI GETİRİR

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atalay mesajında, bağımsızlık irademizin 102 yıl önce tecelli ettiği bu kutlu günü tüm dünya çocuklarına armağan eden şanlı ecdadımızı rahmetle yad ettiğini belirtti. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay," Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin tam bağımsız yaşama iradesinden doğmuş, esaret ve ezikliğe meydan okuyan tarihi vakarından bir güneş gibi parlamaktadır. Büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığımız 23 Nisan 1920 tarihi, ülke tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak da armağan etmiştir. Bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve sahip olduğumuz tüm makamları; bizler de çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu sebeple görevi, makamı, işi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her bir ferdi milli ve manevi değerlerini koruyup işini en iyi şekilde yapmalı, gelecek nesle hiçbir kuvvet karşısında boyun eğmeyecek güçlü bir Türkiye bırakmak için canla başla çalışmalıdır." ifadelerini kullandı. - Dünyada İlk ve Tek Çocuk Bayramıdır – Geleceğimizin mimari çocuklarımız bizlerin göz bebeğidir diyerek sözlerine devam eden Atalay," Ecdadımız neslin inşasına, gelenek görenekleri aktarılmasına hassasiyet gösterirdi. İlim irfan yuvalarında çocuklarımızın  kültürel, edebi ve ilmi bilgilerinin alınmasına önem verirdi. Göz bebeğimiz olan çocuklarımızı sevindirmek mutlu etmek gayelerimizden birisidir. Bu düşünce ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisanı tüm dünya çocuklarına  armağan ederek  evrensel barışı ve mutluluğu tesis etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünyada 102 yıldır büyük bir coşku ile kutlanan  ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği  taşımaktadır. Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın, temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve hepsini sevgiyle kucaklıyor gözlerinden öpüyorum." Şeklinde konuştu. Başkan Atalay son olarak da, Cumhuriyetimizin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşları ve   ülkemizin bağımsızlığı  için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andı.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atalay mesajında, bağımsızlık irademizin 102 yıl önce tecelli ettiği bu kutlu günü tüm dünya çocuklarına armağan eden şanlı ecdadımızı rahmetle yad ettiğini belirtti.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay," Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin tam bağımsız yaşama iradesinden doğmuş, esaret ve ezikliğe meydan okuyan tarihi vakarından bir güneş gibi parlamaktadır. Büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığımız 23 Nisan 1920 tarihi, ülke tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak da armağan etmiştir.
Bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve sahip olduğumuz tüm makamları; bizler de çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu sebeple görevi, makamı, işi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her bir ferdi milli ve manevi değerlerini koruyup işini en iyi şekilde yapmalı, gelecek nesle hiçbir kuvvet karşısında boyun eğmeyecek güçlü bir Türkiye bırakmak için canla başla çalışmalıdır." ifadelerini kullandı.

- Dünyada İlk ve Tek Çocuk Bayramıdır –

Geleceğimizin mimari çocuklarımız bizlerin göz bebeğidir diyerek sözlerine devam eden Atalay," Ecdadımız neslin inşasına, gelenek görenekleri aktarılmasına hassasiyet gösterirdi. İlim irfan yuvalarında çocuklarımızın  kültürel, edebi ve ilmi bilgilerinin alınmasına önem verirdi. Göz bebeğimiz olan çocuklarımızı sevindirmek mutlu etmek gayelerimizden birisidir. Bu düşünce ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisanı tüm dünya çocuklarına  armağan ederek  evrensel barışı ve mutluluğu tesis etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünyada 102 yıldır büyük bir coşku ile kutlanan  ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği  taşımaktadır. Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın, temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve hepsini sevgiyle kucaklıyor gözlerinden öpüyorum." Şeklinde konuştu.


Başkan Atalay son olarak da, Cumhuriyetimizin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşları ve   ülkemizin bağımsızlığı  için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.