SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDE AFAD YANGIN TATBİKATI DÜZENLENDİ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.04.2022 - 12:24, Güncelleme: 23.04.2022 - 12:24
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDE AFAD YANGIN TATBİKATI DÜZENLENDİ

AFAD Konya İl Müdürlüğü ve Seydişehir İtfaiye Amirliği tarafından Seydişehir Belediyesinde yangın ve Afet tatbikatı düzenlendi.

Afet tatbikatı dolayısıyla binanın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan AFAD ve İtfaiye ekipleri, Seydişehir’de güvenli toplanma merkezleri arasında yer alan Milli İrade Meydanında toplanan personellere yangın söndürme eğitimi ile afet esnasında yapılması gerekenler hususunda bilgiler verdi. Seydişehir İtfaiye Amiri Fatih Kara tarafından verilen yangın eğitimi kapsamında meydanda kontrollü bir şekilde yakılan ateş, yangın tüpleri vasıtasıyla söndürüldü, uygulamalı olarak Belediye Personellerine eğitim verildi. AFAD Konya İl Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü personelleri tarafından afet esnasında yapılması gerekenler hususunda belediye personellerine eğitim verildi. Eğitim kapsamında yangın, sel, deprem gibi doğal afetlerden korunma hususunda yapılması öncelikli olan hususlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarında yer alan personellerin afet esnasında çok önemli bir role sahip olduğunu ifade eden AFAD Konya İl Müdürlüğü eğitmenleri, tüm kamu çalışanlarının afet esnasında görevli olarak çalışabileceklerini, bu sebeple bu eğitimlerin aralıklarla devam edeceğini belirtti.
AFAD Konya İl Müdürlüğü ve Seydişehir İtfaiye Amirliği tarafından Seydişehir Belediyesinde yangın ve Afet tatbikatı düzenlendi.

Afet tatbikatı dolayısıyla binanın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan AFAD ve İtfaiye ekipleri, Seydişehir’de güvenli toplanma merkezleri arasında yer alan Milli İrade Meydanında toplanan personellere yangın söndürme eğitimi ile afet esnasında yapılması gerekenler hususunda bilgiler verdi.

Seydişehir İtfaiye Amiri Fatih Kara tarafından verilen yangın eğitimi kapsamında meydanda kontrollü bir şekilde yakılan ateş, yangın tüpleri vasıtasıyla söndürüldü, uygulamalı olarak Belediye Personellerine eğitim verildi.

AFAD Konya İl Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü personelleri tarafından afet esnasında yapılması gerekenler hususunda belediye personellerine eğitim verildi. Eğitim kapsamında yangın, sel, deprem gibi doğal afetlerden korunma hususunda yapılması öncelikli olan hususlar konusunda bilgilendirme yapıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yer alan personellerin afet esnasında çok önemli bir role sahip olduğunu ifade eden AFAD Konya İl Müdürlüğü eğitmenleri, tüm kamu çalışanlarının afet esnasında görevli olarak çalışabileceklerini, bu sebeple bu eğitimlerin aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.