ak

Jandarma Kaçak Balık Avcılarına Göz Açtırmıyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.04.2022 - 14:12, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:12
 

Jandarma Kaçak Balık Avcılarına Göz Açtırmıyor

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı Suğla Gölü’ne kaçak balık avlayanlara kapsamlı bir operasyon düzenledi.

İhbar üzerine yapılan operasyona İlçe Tarım Müdürlüğü, Seydişehir Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği de bulundu. Yapılan denetimde 7000 metre ağ bulundu. 30’a yakın kaçak avlanan 6 kg üstünde sazan balığı da suya tekrar bırakıldı. Yetkililer bu denetimlerin aralıksız devam edeceğini, ticari balık avcılarına cezai işlemlerle karşı karşıya gelmemeleri için yasaklara uyulması konusunda uyardı.  
Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı Suğla Gölü’ne kaçak balık avlayanlara kapsamlı bir operasyon düzenledi.

İhbar üzerine yapılan operasyona İlçe Tarım Müdürlüğü, Seydişehir Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği de bulundu. Yapılan denetimde 7000 metre ağ bulundu. 30’a yakın kaçak avlanan 6 kg üstünde sazan balığı da suya tekrar bırakıldı.

Yetkililer bu denetimlerin aralıksız devam edeceğini, ticari balık avcılarına cezai işlemlerle karşı karşıya gelmemeleri için yasaklara uyulması konusunda uyardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.