MÜSİAD SEYDİBEY ŞEHİT AİLERİ VE YETİMLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.04.2022 - 10:58, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:14
 

MÜSİAD SEYDİBEY ŞEHİT AİLERİ VE YETİMLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydibey Şubesi Şehit aileleri ve Yetimler için bir iftar programı düzenledi.

Her Masada Bir MÜSİAD Üyesi, Bir Gazeteci Ailesi, Bir Bürokrat ailesi ve Şehit ailesi, Bir yetim olacak şekilde düzenlenen iftar programına Ahırlı Kaymakamı Alper Celep, Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı , Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Seydişehir Kaymakamı Deniz pişkin, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı D. Ali Karakoca , Seydişehir Ağır Ceza Reisi Mehmet KAHYAOĞLU, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , MÜSİAD Genel Merkez Ticaret Ofisi Başkanı Abdullah Bozatlı ve heyeti , Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Seydişehir Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve çok sayıda Konya, Seydişehir ve Beyşehir Kurum Müdürleri ve aileleri , MÜSİAD Üyeleri ve aileleri, Genç MÜSİAD Seydibey Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazeteciler, Şehit Aileleri ve yetimler katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program MÜSİAD Seydibey tanıtım videosu, MÜSİAD Seydişehir Kurucu Şube Başkanı Yasin Camcı, MÜSİAD Seydişehir 2. Dönem Şube Başkanı Av. Mustafa Akman, MÜSİAD Genel Merkez Ticaret Ofisi Başkanı Abdullah Bozatlı ve MÜSİAD Seydibey Kurucu Şube Başkanı Yasir Dumlupınar’ın konuşmalarıyla devam etti. MÜSİAD Seydibey Kurucu Şube Başkanı Yasir Dumlupınar konuşmasında bölgesel ihracat ve istihdam rakamlarından, bölgesel ve ulusal hedeflerinden, MÜSİAD Seydibey ’in yaptıkları ve yapmayı planladıkları projelerden ve Genç MÜSİAD, MÜSİAD Kadın, MÜSİAD Çocuk ve MÜSİAD Aile Teşkilatlanmalarından bahsetti. Program hediye takdiminin ardından çocuklar için düzenlenen Hacivat ve Karagöz ortaoyunu ile sona erdi.​
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydibey Şubesi Şehit aileleri ve Yetimler için bir iftar programı düzenledi.

Her Masada Bir MÜSİAD Üyesi, Bir Gazeteci Ailesi, Bir Bürokrat ailesi ve Şehit ailesi, Bir yetim olacak şekilde düzenlenen iftar programına Ahırlı Kaymakamı Alper Celep, Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı , Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Seydişehir Kaymakamı Deniz pişkin, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı D. Ali Karakoca , Seydişehir Ağır Ceza Reisi Mehmet KAHYAOĞLU, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , MÜSİAD Genel Merkez Ticaret Ofisi Başkanı Abdullah Bozatlı ve heyeti , Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Seydişehir Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve çok sayıda Konya, Seydişehir ve Beyşehir Kurum Müdürleri ve aileleri , MÜSİAD Üyeleri ve aileleri, Genç MÜSİAD Seydibey Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazeteciler, Şehit Aileleri ve yetimler katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program MÜSİAD Seydibey tanıtım videosu, MÜSİAD Seydişehir Kurucu Şube Başkanı Yasin Camcı, MÜSİAD Seydişehir 2. Dönem Şube Başkanı Av. Mustafa Akman, MÜSİAD Genel Merkez Ticaret Ofisi Başkanı Abdullah Bozatlı ve MÜSİAD Seydibey Kurucu Şube Başkanı Yasir Dumlupınar’ın konuşmalarıyla devam etti. MÜSİAD Seydibey Kurucu Şube Başkanı Yasir Dumlupınar konuşmasında bölgesel ihracat ve istihdam rakamlarından, bölgesel ve ulusal hedeflerinden, MÜSİAD Seydibey ’in yaptıkları ve yapmayı planladıkları projelerden ve Genç MÜSİAD, MÜSİAD Kadın, MÜSİAD Çocuk ve MÜSİAD Aile Teşkilatlanmalarından bahsetti.

Program hediye takdiminin ardından çocuklar için düzenlenen Hacivat ve Karagöz ortaoyunu ile sona erdi.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.