sçim

SEYDİŞEHİR 3. KİTAP GÜNLERİ OKUYUCULARINA KAPILARINI AÇIYOR

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.04.2022 - 12:09, Güncelleme: 29.04.2022 - 12:09
 

SEYDİŞEHİR 3. KİTAP GÜNLERİ OKUYUCULARINA KAPILARINI AÇIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan, 10 gün sürecek Seydişehir Kitap Günleri, 6 Mayıs Cuma günü Saat:14.00'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenecek olan açılış töreni ile başlayacak.

Birbirinden kıymetli 35 yazarın konferans, söyleşi ve imza günü yapacağı, onlarca yayınevinin katılacağı Seydişehir 3. Kitap Günlerinin Seydişehir’e önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Tutal “Bu yılki kitap günlerimizi daha geniş kapsamlı olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kitaplara dokunmak, bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştireceğimiz Seydişehir 3. Kitap Günlerine tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.   HER GÜN FARKLI YAZARLARLA ‘YAZAR BULUŞMALARI’ YAPILACAK Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Seydişehir 3. Kitap Günleri 6-15 Mayıs tarihleri arasında her gün sabah 09.00 başlayacak. 35 yazarın, onlarca yayınevinin ve binlerce kitapların yer alacağı kitap günlerinde her gün farklı yazarlar ‘Yazar Buluşmaları’ kapsamında Seydişehirlilerle bir araya gelecek konferanslar düzenleyecek ve okulları ziyaret edip söyleşiler gerçekleştirecekler. Bu yıl geniş katılımlı ve daha dolu dolu bir kitap günleri hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal “başta çocuklarımız ve anne-babaları olmak üzere tüm hemşerilerimi kitap günlerimizi ziyaret etmeye ve kendileri için faydalı olacak kitapları okumaya davet ediyorum. Teknolojinin çok hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde, hızla tükettiğimiz değerleri yeniden kazanmak ve kitaplarla kucaklaşma adına kitap günleri bulunmaz bir fırsattır. Bu anlayışla, kitap günlerimizde Pelin Çift, Tufan Gündüz, Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahraman Tazeoğlu, Tarık Tufan, Yasin Aktay, Ahmet Bulut, Alişan Kapaklıkaya, Nurullah Genç gibi yazarlarımız, okurları için Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konferans verecek ve kitaplarını imzalayacak. Konyalı ve Seydişehirli yazarlarımızdan Tayyar Yıldırım, Osman Bozdemir, Bahaddin Paslı, Hakkı Balcı, Muhammed Uzun, Fatma Şeref Polat, Nur Dünya Kaplan, Bahaddin Karakuş, Atilla Yaramış, Kazım Öztürk, Prof. Dr. Emin Şen, Mustafa Dinç, Gülşen Ünüvar, Baran Özdemir, Vural Kaya, Ayşe Ünüvar, Sultan Çoban, Ahmet Melih Karauğuz, Fatmanur Göker, Abdulkerim Temizcan, Salih Sedat Ersöz, İzzet Eker, Fatih Babaoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Ali Erkan Kavaklı, Mehmet Aydın, Ebubekir Uğur, Yaşar Koca gibi birçok güçlü kalemin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz Seydişehir 3. Kitap Günlerinde çocuklarımızın da sevdiği ve yakından tanıdığı yazarları ağırlayacağız. Tekrardan tüm hemşehrilerimizi 6-15 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz kitap günlerine davet ediyorum” diye konuştu.  
Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan, 10 gün sürecek Seydişehir Kitap Günleri, 6 Mayıs Cuma günü Saat:14.00'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenecek olan açılış töreni ile başlayacak.

Birbirinden kıymetli 35 yazarın konferans, söyleşi ve imza günü yapacağı, onlarca yayınevinin katılacağı Seydişehir 3. Kitap Günlerinin Seydişehir’e önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Tutal “Bu yılki kitap günlerimizi daha geniş kapsamlı olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kitaplara dokunmak, bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştireceğimiz Seydişehir 3. Kitap Günlerine tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

HER GÜN FARKLI YAZARLARLA ‘YAZAR BULUŞMALARI’ YAPILACAK

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Seydişehir 3. Kitap Günleri 6-15 Mayıs tarihleri arasında her gün sabah 09.00 başlayacak. 35 yazarın, onlarca yayınevinin ve binlerce kitapların yer alacağı kitap günlerinde her gün farklı yazarlar ‘Yazar Buluşmaları’ kapsamında Seydişehirlilerle bir araya gelecek konferanslar düzenleyecek ve okulları ziyaret edip söyleşiler gerçekleştirecekler.

Bu yıl geniş katılımlı ve daha dolu dolu bir kitap günleri hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal “başta çocuklarımız ve anne-babaları olmak üzere tüm hemşerilerimi kitap günlerimizi ziyaret etmeye ve kendileri için faydalı olacak kitapları okumaya davet ediyorum.

Teknolojinin çok hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde, hızla tükettiğimiz değerleri yeniden kazanmak ve kitaplarla kucaklaşma adına kitap günleri bulunmaz bir fırsattır. Bu anlayışla, kitap günlerimizde Pelin Çift, Tufan Gündüz, Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahraman Tazeoğlu, Tarık Tufan, Yasin Aktay, Ahmet Bulut, Alişan Kapaklıkaya, Nurullah Genç gibi yazarlarımız, okurları için Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konferans verecek ve kitaplarını imzalayacak.

Konyalı ve Seydişehirli yazarlarımızdan Tayyar Yıldırım, Osman Bozdemir, Bahaddin Paslı, Hakkı Balcı, Muhammed Uzun, Fatma Şeref Polat, Nur Dünya Kaplan, Bahaddin Karakuş, Atilla Yaramış, Kazım Öztürk, Prof. Dr. Emin Şen, Mustafa Dinç, Gülşen Ünüvar, Baran Özdemir, Vural Kaya, Ayşe Ünüvar, Sultan Çoban, Ahmet Melih Karauğuz, Fatmanur Göker, Abdulkerim Temizcan, Salih Sedat Ersöz, İzzet Eker, Fatih Babaoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Ali Erkan Kavaklı, Mehmet Aydın, Ebubekir Uğur, Yaşar Koca gibi birçok güçlü kalemin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz Seydişehir 3. Kitap Günlerinde çocuklarımızın da sevdiği ve yakından tanıdığı yazarları ağırlayacağız. Tekrardan tüm hemşehrilerimizi 6-15 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz kitap günlerine davet ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.