BAŞKAN TUTAL, KAMU MALINA ZARAR VERENLERE GEREKLİ CEZAİ İŞLEM YAPILACAK”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.04.2022 - 12:48, Güncelleme: 30.04.2022 - 13:15
 

BAŞKAN TUTAL, KAMU MALINA ZARAR VERENLERE GEREKLİ CEZAİ İŞLEM YAPILACAK”

Seydişehir Belediyesi tarafında yapılan park ve mesire alanlarında bulunan oyun gurupları ve kamelyalar kırılarak zarar verildi.

Belediye ekipleri vatandaşların günün stresini atması ve hoşça vakit geçirebilmesi için gece gündüz demeden çalışarak yaptığı parklara zarar verilmesine tepki gösterdi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sosyal alanlara ve parklara verilen zararların yapılan çalışmalara ve verilen emeğe zarar vermek olmadığını tüm Seydişehir halkına yapılan bir saldırı olduğunu kaydetti. Vatandaşları aileleri ile hoşça vakit geçirebilmesi için yapılan park ve mesire alanlarının korunmasına yönelik uyaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Şehrimizin yaşanabilir bir yer olması için hep birlikte çalışmalıyız. Sizlere düşen görev ise yapılan bu hizmetlere sahip çıkmak ve onları korumaktır. Birbirimizin hakkına riayet edip saygı göstereceğiz. Kul ve kamu hakkına malını gözeteceğiz.  Seydişehir Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçede yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Bunu yaparken de tüm hizmetlerin, tesislerin, yapıların ve projelerin parasının da vatandaşlarımızın vergileriyle hayata geçtiği hassasiyetine büyük özen gösteriyoruz. Biz böylesine titiz bir tutum içerisindeyken ilçemize kazandırdığımız parklarımızın, tesislerimizin ve sosyal alanlarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi, bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Zira söz konusu alan, eser ve tesislerin tamamı birer kamu malıdır ve tüm Seydişehir’de yaşayan herkese aittir. Hepimizin ortak malı olan tesislere yapılanlar sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşehrilerimizin hakkında da yapılmış bir saldırıdır. Kamu malına zarar verenler aslında farkında olmadan kendi mallarına zarar vermiş oluyorlar. Ne yazık ki toplum içerisinde bu tür uygunsuz art niyetli kişi veya kişiler her hafta Millet parkımızda yapılan çalışmalara sürekli zarar vererek kendilerince rahatlıyorlar. Bizde bu konuda artık gerekli yerlere başvuru yaparak suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tahkikat ve araştırma sonucunda tespit edilen kişi veya kişilere gerekli cezai işlem yapılacaktır. Halkımızın bu konuda bizlere destek vermesini bu tür olaylara şahit oldukları zaman emniyet güçlerimize veya Belediye ekiplerimize ihbarda bulunmasını talep ediyoruz. Nasıl ki insanlar evlerindeki eşyaları kırıp tahrip ederek zarar vermiyorsa bu kamu mallarına da hiçbir şekilde zarar vermemelidir.  Halkın malına zarar vermek, kırmak kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir" şeklinde konuştu.  
Seydişehir Belediyesi tarafında yapılan park ve mesire alanlarında bulunan oyun gurupları ve kamelyalar kırılarak zarar verildi.

Belediye ekipleri vatandaşların günün stresini atması ve hoşça vakit geçirebilmesi için gece gündüz demeden çalışarak yaptığı parklara zarar verilmesine tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sosyal alanlara ve parklara verilen zararların yapılan çalışmalara ve verilen emeğe zarar vermek olmadığını tüm Seydişehir halkına yapılan bir saldırı olduğunu kaydetti.

Vatandaşları aileleri ile hoşça vakit geçirebilmesi için yapılan park ve mesire alanlarının korunmasına yönelik uyaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Şehrimizin yaşanabilir bir yer olması için hep birlikte çalışmalıyız. Sizlere düşen görev ise yapılan bu hizmetlere sahip çıkmak ve onları korumaktır. Birbirimizin hakkına riayet edip saygı göstereceğiz. Kul ve kamu hakkına malını gözeteceğiz.  Seydişehir Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçede yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Bunu yaparken de tüm hizmetlerin, tesislerin, yapıların ve projelerin parasının da vatandaşlarımızın vergileriyle hayata geçtiği hassasiyetine büyük özen gösteriyoruz. Biz böylesine titiz bir tutum içerisindeyken ilçemize kazandırdığımız parklarımızın, tesislerimizin ve sosyal alanlarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi, bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Zira söz konusu alan, eser ve tesislerin tamamı birer kamu malıdır ve tüm Seydişehir’de yaşayan herkese aittir. Hepimizin ortak malı olan tesislere yapılanlar sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşehrilerimizin hakkında da yapılmış bir saldırıdır. Kamu malına zarar verenler aslında farkında olmadan kendi mallarına zarar vermiş oluyorlar. Ne yazık ki toplum içerisinde bu tür uygunsuz art niyetli kişi veya kişiler her hafta Millet parkımızda yapılan çalışmalara sürekli zarar vererek kendilerince rahatlıyorlar. Bizde bu konuda artık gerekli yerlere başvuru yaparak suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tahkikat ve araştırma sonucunda tespit edilen kişi veya kişilere gerekli cezai işlem yapılacaktır. Halkımızın bu konuda bizlere destek vermesini bu tür olaylara şahit oldukları zaman emniyet güçlerimize veya Belediye ekiplerimize ihbarda bulunmasını talep ediyoruz. Nasıl ki insanlar evlerindeki eşyaları kırıp tahrip ederek zarar vermiyorsa bu kamu mallarına da hiçbir şekilde zarar vermemelidir.  Halkın malına zarar vermek, kırmak kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ibrahim Karaçay
(30.04.2022 20:13 - #535)
Bu bir vatan hainliğidir. Başka izahı yok.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.