PELİN ÇİFT VE TUFAN GÜNDÜZ SEYDİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.05.2022 - 14:15, Güncelleme: 07.05.2022 - 14:15
 

PELİN ÇİFT VE TUFAN GÜNDÜZ SEYDİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Kitap Günleri kapsamında Pelin Çift ve Tufan Gündüz, Seydişehir’de sevenleriyle buluştu.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. “Aşkı En İyi Tarih Anlatır” konulu konferansıyla sevenleriyle buluşan Yazar Pelin Çift ve Yazar Tufan Gündüz, Osmanlı dönemini sosyal hayatı ile Osmanlı Hanedanlığının aile hayatı konusunda söyleşide bulundu. Osmanlı hanedanlığının şairliğin önemli bir yer edindiğini belirten Yazarlar, Osmanlı döneminde yazılan şiirlerden örnekler vererek şiirleri de derinlemesine incelediler. Seydişehir’e ilk defa geldiklerini ve Seydişehirlilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yazarlar Çift ve Gündüz, öğrenci ve vatandaşlarla söyleşi gerçekleştirdi, kitaplarını imzaladı. Seydişehir’in çok güzel bir yer olduğunu, önemli ölçüde okur yazar kitlesine sahip olduğunu da belirten yazarlar, Seydişehir’e sık sık gelmek istediklerini de belirtti. Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında Yazar Pelin Çift ve Yazar Tufan Gündüz’ü Seydişehir’e ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konferansa katılan tüm vatandaşlara ve gençlere teşekkür etti. Program sonunda Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, Yazar Çift ve Gündüz’e “Vefatının 700. Yılında Seyyid Harun Veli ve Makalat-ı Seyyid Harun Veli” kitabı ile Seydişehir’in tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı hediye takdim etti.  
Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Kitap Günleri kapsamında Pelin Çift ve Tufan Gündüz, Seydişehir’de sevenleriyle buluştu.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

“Aşkı En İyi Tarih Anlatır” konulu konferansıyla sevenleriyle buluşan Yazar Pelin Çift ve Yazar Tufan Gündüz, Osmanlı dönemini sosyal hayatı ile Osmanlı Hanedanlığının aile hayatı konusunda söyleşide bulundu. Osmanlı hanedanlığının şairliğin önemli bir yer edindiğini belirten Yazarlar, Osmanlı döneminde yazılan şiirlerden örnekler vererek şiirleri de derinlemesine incelediler.

Seydişehir’e ilk defa geldiklerini ve Seydişehirlilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yazarlar Çift ve Gündüz, öğrenci ve vatandaşlarla söyleşi gerçekleştirdi, kitaplarını imzaladı.

Seydişehir’in çok güzel bir yer olduğunu, önemli ölçüde okur yazar kitlesine sahip olduğunu da belirten yazarlar, Seydişehir’e sık sık gelmek istediklerini de belirtti.

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında Yazar Pelin Çift ve Yazar Tufan Gündüz’ü Seydişehir’e ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konferansa katılan tüm vatandaşlara ve gençlere teşekkür etti.

Program sonunda Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, Yazar Çift ve Gündüz’e “Vefatının 700. Yılında Seyyid Harun Veli ve Makalat-ı Seyyid Harun Veli” kitabı ile Seydişehir’in tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı hediye takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.