Ali Kapkap Başkan Seçildi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.05.2022 - 15:11, Güncelleme: 07.05.2022 - 15:11
 

Ali Kapkap Başkan Seçildi

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

  Saat 13:30 S.S. Taşıcılar Kooperatifinde gerçekleşen olağan genel kurula Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldı. 167  üyesi bulunan  Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi seçimine 126 kişi katıldı. Tek aday olarak seçime giren Ali Kapkap  126 oyun hepsini alarak Başkan seçildi. Genel kurulda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tek adayla birlik ve beraberlik içerisinde  seçime gitmeniz güzel. Sizlerde bizler gibi toplumun yükünü taşıyorsunuz. Bunun için yaptığımı işlerde bir benzerlik var. İnşallah bu genel kurul hayırlara vesile olur. Hizmetlerimize hep birlikte devam ederiz.  Önceki başkanlarımızla  birlikte  çalıştık güzel çalışmalar yaptık. Yeni göreve gelen başkanımızla da birlikte ilçemize hizmet etmeye  devam edeceğiz.  Tekrar aday olmayan bir önceki Başkan Ayhan Gündüz “Yönetim kurulu ve siz üyelerin desteğiyle kooperatifimize en güzel hizmeti vermeye çalıştık. Kooperatifimizi ileri götürmek için önemli işlerde imza attık. Bunlardan en önemlisi ise Kooperatif bahçemize petrol istasyonu kazandırdık. Yine dönemimizde sizlere karşı yaptığım bir hata varsa af ola hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum “dedi. Yapılan seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Ali Kapkap ise “Sizlere yakışır en güzel hizmeti vere bilmemiz için gece gündüz çalışacağız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.” Seydişehir Taşıyıcılar  Kooperatifi yönetimde ise Muzaffer Topallar ,Abdullah Yıldız ,Mustafa Avcu ,Bahattin Güzel, Dursun Ali Yücel ,Murat Ardınç  yer alıyor.    
Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

 

Saat 13:30 S.S. Taşıcılar Kooperatifinde gerçekleşen olağan genel kurula Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldı.

167  üyesi bulunan   Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi seçimine 126 kişi katıldı.

Tek aday olarak seçime giren Ali Kapkap  126 oyun hepsini alarak Başkan seçildi.

Genel kurulda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tek adayla birlik ve beraberlik içerisinde  seçime gitmeniz güzel. Sizlerde bizler gibi toplumun yükünü taşıyorsunuz. Bunun için yaptığımı işlerde bir benzerlik var. İnşallah bu genel kurul hayırlara vesile olur. Hizmetlerimize hep birlikte devam ederiz.  Önceki başkanlarımızla  birlikte  çalıştık güzel çalışmalar yaptık. Yeni göreve gelen başkanımızla da birlikte ilçemize hizmet etmeye  devam edeceğiz.

 Tekrar aday olmayan bir önceki Başkan Ayhan Gündüz “Yönetim kurulu ve siz üyelerin desteğiyle kooperatifimize en güzel hizmeti vermeye çalıştık. Kooperatifimizi ileri götürmek için önemli işlerde imza attık. Bunlardan en önemlisi ise Kooperatif bahçemize petrol istasyonu kazandırdık. Yine dönemimizde sizlere karşı yaptığım bir hata varsa af ola hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum “dedi.

Yapılan seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Ali Kapkap ise “Sizlere yakışır en güzel hizmeti vere bilmemiz için gece gündüz çalışacağız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.”

Seydişehir Taşıyıcılar  Kooperatifi yönetimde ise Muzaffer Topallar ,Abdullah Yıldız ,Mustafa Avcu ,Bahattin Güzel, Dursun Ali Yücel ,Murat Ardınç  yer alıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.