sçim

Sümer Ezgü Gençleri Coşturdu (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.05.2022 - 00:36, Güncelleme: 13.05.2022 - 00:54
 

Sümer Ezgü Gençleri Coşturdu (videolu)

Seydişehir de Bahar Şenliği kapsamında Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Bahçesinde yapılan programda söylenilen türkülerle dinleyiciler hem hüzünlendi hem coştu.

  12 Mayıs akşamı saat 20:00 da okul bahçesinde gerçekleşen programa Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan ,Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Seydişehir Cumhuriyet Baş Savcısı Durmuş Ali Koca ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ,Aytemiz Alanya Spor  Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.  Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi .Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir .Bizde bu sözden yola çıkarak türkü dolu Bahar Şenliğimizi tertip ettik .Hepiniz bu şenliğe hoş geldiniz. Teşriflerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi. Programa ilk olarak müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk önderliğinde  okul korosu konseri ile  başladı. Türk Kızı Lakabı ile  Ümran Gülcan konseri ile program devam etti. Türk Folklorunun ve Türk Halk Müziğinin önemli isimlerinden Sümer Ezgü ise gençlere hareketli dakikalar yaşattı. Sümer Ezgü şarkıları ile yerlerinde duramayan Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi gençleri yılın stresini attılar.
Seydişehir de Bahar Şenliği kapsamında Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Bahçesinde yapılan programda söylenilen türkülerle dinleyiciler hem hüzünlendi hem coştu.

 

12 Mayıs akşamı saat 20:00 da okul bahçesinde gerçekleşen programa Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan , Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Seydişehir Cumhuriyet Baş Savcısı Durmuş Ali Koca ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ,Aytemiz Alanya Spor  Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi .Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir .Bizde bu sözden yola çıkarak türkü dolu Bahar Şenliğimizi tertip ettik .Hepiniz bu şenliğe hoş geldiniz. Teşriflerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.

Programa ilk olarak müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk önderliğinde  okul korosu konseri ile  başladı. Türk Kızı Lakabı ile  Ümran Gülcan konseri ile program devam etti. Türk Folklorunun ve Türk Halk Müziğinin önemli isimlerinden Sümer Ezgü ise gençlere hareketli dakikalar yaşattı. Sümer Ezgü şarkıları ile yerlerinde duramayan Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi gençleri yılın stresini attılar.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.