ADD YENİ YÖNETİMİ İLK ETKİNLİĞİNİ BASINLA YAPTI (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.05.2022 - 14:26, Güncelleme: 14.05.2022 - 14:30
 

ADD YENİ YÖNETİMİ İLK ETKİNLİĞİNİ BASINLA YAPTI (videolu)

Atatürkçü Düşünce Derneği yeni başkan ve yönetim kurulu ilk etkinliğini basın mensupları ile yaptı.

Basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen ADD (Atatürk Düşünce Derneği) yeni başkanı Hüseyin İriilter, derneğin çalışmalarını ve basınla ilgili düşüncelerini aktardı. Başkan İriilter, demokrasilerde basının 4. güç olduğunu ve çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek: “Bizde dernek olarak bir dönem gazete çıkararak basının ucundan kıyısından tuttuk. Bu nedenle siz basın mensuplarına çok önem veriyoruz. İyi bir gazete özgür olan gazetedir. Maalesef ulusal basın bu anlamda işlevini yitirdi.  Onun için yerel basına güveniyoruz.” dedi.   Başkan İriilter:” Atatürk; emperyalizme karşı durmuş, Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük bir önderdir. Bu deha liderin düşüncelerini yaşatmak için kurulmuş derneğimizde görev yapmaktan onur duyuyoruz. Yalnız yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için derneğimizin kuruluş amacını sizlerle paylaşmak istedik” diyerek ADD’nin tüzüğünü toplantıya katılan basın mensuplarına dağıttı. Basın mensuplarına adına ise söz alan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Atatürk’ün ülkemizin kurucusu olduğunu söyleyerek; “Atatürk, gerçekten de emperyalizme karşı büyük bir lider. Bu davetiniz ile biz basın mensuplarını verdiğiniz değeri göstermiş oldunuz. Şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ederim” dedi. Toplantı sonunda daha önce görev yapan ADD eski başkanı Hürriyet Demiral ‘a yeni Başkan İriilter tarafından onur plaketi sunuldu. Toplantı ADD’nin yeni yönetimini basın mensuplarına tanıtması ile sona erdi.  
Atatürkçü Düşünce Derneği yeni başkan ve yönetim kurulu ilk etkinliğini basın mensupları ile yaptı.

Basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen ADD (Atatürk Düşünce Derneği) yeni başkanı Hüseyin İriilter, derneğin çalışmalarını ve basınla ilgili düşüncelerini aktardı.

Başkan İriilter, demokrasilerde basının 4. güç olduğunu ve çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek:

“Bizde dernek olarak bir dönem gazete çıkararak basının ucundan kıyısından tuttuk. Bu nedenle siz basın mensuplarına çok önem veriyoruz. İyi bir gazete özgür olan gazetedir. Maalesef ulusal basın bu anlamda işlevini yitirdi.  Onun için yerel basına güveniyoruz.” dedi.

  Başkan İriilter:” Atatürk; emperyalizme karşı durmuş, Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük bir önderdir. Bu deha liderin düşüncelerini yaşatmak için kurulmuş derneğimizde görev yapmaktan onur duyuyoruz. Yalnız yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için derneğimizin kuruluş amacını sizlerle paylaşmak istedik” diyerek ADD’nin tüzüğünü toplantıya katılan basın mensuplarına dağıttı.

Basın mensuplarına adına ise söz alan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Atatürk’ün ülkemizin kurucusu olduğunu söyleyerek; “Atatürk, gerçekten de emperyalizme karşı büyük bir lider. Bu davetiniz ile biz basın mensuplarını verdiğiniz değeri göstermiş oldunuz. Şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Toplantı sonunda daha önce görev yapan ADD eski başkanı Hürriyet Demiral ‘a yeni Başkan İriilter tarafından onur plaketi sunuldu.

Toplantı ADD’nin yeni yönetimini basın mensuplarına tanıtması ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.