KOMŞU İLÇEDE YÜREKLER AĞZA GELDİ!

Güncel 15.05.2022 - 12:22, Güncelleme: 15.05.2022 - 12:28
 

KOMŞU İLÇEDE YÜREKLER AĞZA GELDİ!

Beyşehir'de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Beyşehir ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürülürken, çvredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Kurucuova Mahallesi, İslibucak mevkisindeki sık orman ağaçlarının bulunduğu bölgede dün öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.  İslibucak bölgesinden araçlarıyla geçen vatandaşlar ormanlık alandaki alev ve yükselen dumanları görerek orman ekiplerine haber verdi. Aralarında bayanların da olduğu vatandaşlar, esen rüzgar nedeniyle ağaçlara sıçraması muhtemel yangını uzun süre alevlerin üzerine toprak atarak ve çalı çırpıyla müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Çam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alandaki yangın uzun uğraşların ardından kontrol altına alınırken, adrese gelen yangın söndürme ekipleri ise bölgede soğutma çalışmaları başlattı. Yangının budama çalışması yapılan bir sahada olduğu, 20 metrekarelik alanla birlikte iki ağacın ise alevlerden zarar gördüğü öğrenildi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Beyşehir'de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Beyşehir ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürülürken, çvredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kurucuova Mahallesi, İslibucak mevkisindeki sık orman ağaçlarının bulunduğu bölgede dün öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

 İslibucak bölgesinden araçlarıyla geçen vatandaşlar ormanlık alandaki alev ve yükselen dumanları görerek orman ekiplerine haber verdi.

Aralarında bayanların da olduğu vatandaşlar, esen rüzgar nedeniyle ağaçlara sıçraması muhtemel yangını uzun süre alevlerin üzerine toprak atarak ve çalı çırpıyla müdahale ederek söndürmeye çalıştı.

Çam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alandaki yangın uzun uğraşların ardından kontrol altına alınırken, adrese gelen yangın söndürme ekipleri ise bölgede soğutma çalışmaları başlattı.

Yangının budama çalışması yapılan bir sahada olduğu, 20 metrekarelik alanla birlikte iki ağacın ise alevlerden zarar gördüğü öğrenildi.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.