19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Coşku ile Kutlandı(videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.05.2022 - 13:02, Güncelleme: 19.05.2022 - 13:22
 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Coşku ile Kutlandı(videolu)

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri coşku ile kutlandı.

  İlçemizde 16 Mayıs saat 10:00 Gençlik Koşusu,10:30 Gençlik Yürüyüşü yapıldı. 17 Mayıs Günü Karate ve Güreş müsabakaları ,18 Mayıs’da Hentbol ,Okculuk yapıldı. Yine 18 Mayıs günü çelenk koyma töreni gerçekleşti. 19 Mayıs günü ise Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sentedik futbol stadında  çoşku ile kutlandı. Kutlamaya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca Milli Eğitim Müdürü Tahir  Kibar ,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Yağışlı ve soğuk hava nedeniyle öğrenciler ve katılımcılar zor anlar yaşarken hava şartları bayram coşkusuna engel olamadı.    
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri coşku ile kutlandı.

 

İlçemizde 16 Mayıs saat 10:00 Gençlik Koşusu,10:30 Gençlik Yürüyüşü yapıldı.

17 Mayıs Günü Karate ve Güreş müsabakaları ,18 Mayıs’da Hentbol ,Okculuk yapıldı. Yine 18 Mayıs günü çelenk koyma töreni gerçekleşti.

19 Mayıs günü ise Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sentedik futbol stadında  çoşku ile kutlandı.

Kutlamaya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca Milli Eğitim Müdürü Tahir  Kibar ,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Yağışlı ve soğuk hava nedeniyle öğrenciler ve katılımcılar zor anlar yaşarken hava şartları bayram coşkusuna engel olamadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.