4-6 YAŞ KURAN KURSU YARARINA KERMES

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.05.2022 - 13:19, Güncelleme: 23.05.2022 - 13:19
 

4-6 YAŞ KURAN KURSU YARARINA KERMES

Seydişehir İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri için düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterildi.

Seydişehir Müftülüğü öncülüğünde 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin aileleri tarafından düzenlenen Kermese Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Adem Bebek, “4-6 yaş Kur’an Kursu binası yapımı ve öğrencilerimiz hayrına düzenlediğimiz kermesimizde öğrenci velilerimiz katkıda bulunmak için el birliği ile çalıştılar. Müftülük olarak İslam’ın emrettiği üzere iyi bir nesil yetiştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Mevcut olan 60 öğrencimiz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Anaokulumuzun yapında emeği geçenlere teşekkür ediyorum diyerek konuşmalarına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde her hayırlı hizmette vatandaşlarımızın önemli destekleri oluyor. Bugün de 4-6 yaş Kur’an Kursunun yapımında kullanmak ve Kur’an Kursu öğrencilerinin yararı için düzenlenen kermes hayrı, yardımlaşma ve dayanışma anlamında büyük önem taşıyor. Hayırlı uğuru olsun dileklerimi iletiyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Temeli atılmış olan 4-6 yaş Kuran Kursunun ilçeye hayırlar getirmesini dileyen Kaymakam Deniz Pişkin, “hayır işleri el birliği, gönül birliği ve iş birliği ile yapılabilen işlerdir. Hepinizin yaptığı yardımları Allah kabul etsin. Kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İlçe Protokol üyeleri tarafından açılışı gerçekleştirilen kermesin 23-27 Mayıs tarihleri arasında Hüdaverdi Cami yanında bulunan Eski İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde açık kalacağı bildirildi.
Seydişehir İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri için düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterildi.

Seydişehir Müftülüğü öncülüğünde 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin aileleri tarafından düzenlenen Kermese Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Adem Bebek, “4-6 yaş Kur’an Kursu binası yapımı ve öğrencilerimiz hayrına düzenlediğimiz kermesimizde öğrenci velilerimiz katkıda bulunmak için el birliği ile çalıştılar. Müftülük olarak İslam’ın emrettiği üzere iyi bir nesil yetiştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Mevcut olan 60 öğrencimiz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Anaokulumuzun yapında emeği geçenlere teşekkür ediyorum diyerek konuşmalarına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde her hayırlı hizmette vatandaşlarımızın önemli destekleri oluyor. Bugün de 4-6 yaş Kur’an Kursunun yapımında kullanmak ve Kur’an Kursu öğrencilerinin yararı için düzenlenen kermes hayrı, yardımlaşma ve dayanışma anlamında büyük önem taşıyor. Hayırlı uğuru olsun dileklerimi iletiyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Temeli atılmış olan 4-6 yaş Kuran Kursunun ilçeye hayırlar getirmesini dileyen Kaymakam Deniz Pişkin, “hayır işleri el birliği, gönül birliği ve iş birliği ile yapılabilen işlerdir. Hepinizin yaptığı yardımları Allah kabul etsin. Kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Protokol üyeleri tarafından açılışı gerçekleştirilen kermesin 23-27 Mayıs tarihleri arasında Hüdaverdi Cami yanında bulunan Eski İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde açık kalacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.