KYK Futbol Turnuvası Düzenliyor

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.05.2022 - 11:30, Güncelleme: 27.05.2022 - 17:24
 

KYK Futbol Turnuvası Düzenliyor

Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu, geleneksel hale getirdikleri futbol turnuvasına bu yılda devam edecek.

30 Mayıs Pazartesi günü saat 13.30 da Meslek Yüksek Okulu Halı Sahasında başlayacak olan turnuva da protokolde hazır bulunacak. Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Tükel: “Yurt Müdürlüğümüzde öğrencilerimizin serbest zamanlarını olumlu değerlendirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenecek olan Futbol Turnuvası için açılış seremonisine teşriflerinizi bekleriz.” diyerek tüm vatandaşları davet etti. Bu yıl düzenlenecek KYK futbol turnuvasında farklı bir uygulama yapılarak yurt öğrencilerinden 12 takım oluşturulduğu, bu takımların her biri kamu kuruluşlarını temsil edeceği, amacın öğrencilerle kamu kuruluşlarının tanışması olduğu bildirildi.  
Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu, geleneksel hale getirdikleri futbol turnuvasına bu yılda devam edecek.

30 Mayıs Pazartesi günü saat 13.30 da Meslek Yüksek Okulu Halı Sahasında başlayacak olan turnuva da protokolde hazır bulunacak.

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Tükel: “Yurt Müdürlüğümüzde öğrencilerimizin serbest zamanlarını olumlu değerlendirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenecek olan Futbol Turnuvası için açılış seremonisine teşriflerinizi bekleriz.” diyerek tüm vatandaşları davet etti.

Bu yıl düzenlenecek KYK futbol turnuvasında farklı bir uygulama yapılarak yurt öğrencilerinden 12 takım oluşturulduğu, bu takımların her biri kamu kuruluşlarını temsil edeceği, amacın öğrencilerle kamu kuruluşlarının tanışması olduğu bildirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.