Liseli Genç Traktöre Asılı Halde Bulundu

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.05.2022 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2022 - 15:54
 

Liseli Genç Traktöre Asılı Halde Bulundu

Seydişehir Ortakaraören Mahallesinde yol kenarındaki bir tarlada liseli bir genç traktöre boynundan asılı vaziyette ölü bulundu.

Olay bugün sabah saatlerinde Ortakaraören Mahallesi’nde meydana geldi. Yakınlarının ifadesine göre psikolojik sorunları olan Şerafettin Emre K., ailesine haber vermeden babasının traktörüyle kendilerine ait tarlaya gitti. Kendisinden haber alamayan ailesi, Şerafettin Emre K.’nın sosyal medyadaki “Ölüm Yükleniyor” başlıklı traktöre asılı ip olan resimli paylaşımından yola çıkarak İlçe Jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler, yaptığı inceleme sonucunda Şerafettin Emre K. ‘nın Kumluca, Ortakaraören yolu üzerinde bulunan mescit civarındaki tarlalarında traktöre asılı bir vaziyette cansız bedenine ulaştı. Olay yerinde hayatını kaybeden Şerafettin Emre K. cesedi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı      
Seydişehir Ortakaraören Mahallesinde yol kenarındaki bir tarlada liseli bir genç traktöre boynundan asılı vaziyette ölü bulundu.

Olay bugün sabah saatlerinde Ortakaraören Mahallesi’nde meydana geldi.

Yakınlarının ifadesine göre psikolojik sorunları olan Şerafettin Emre K., ailesine haber vermeden babasının traktörüyle kendilerine ait tarlaya gitti.

Kendisinden haber alamayan ailesi, Şerafettin Emre K.’nın sosyal medyadaki “Ölüm Yükleniyor” başlıklı traktöre asılı ip olan resimli paylaşımından yola çıkarak İlçe Jandarma ekiplerine haber verdi.

Ekipler, yaptığı inceleme sonucunda Şerafettin Emre K. ‘nın Kumluca, Ortakaraören yolu üzerinde bulunan mescit civarındaki tarlalarında traktöre asılı bir vaziyette cansız bedenine ulaştı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Şerafettin Emre K. cesedi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.