AYAKKABI VE ÇANTALARI GENÇLİK HAYALLERİNİ YARIM BIRAKTIRDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.06.2022 - 15:40, Güncelleme: 02.06.2022 - 15:44
 

AYAKKABI VE ÇANTALARI GENÇLİK HAYALLERİNİ YARIM BIRAKTIRDI

Seydişehir’in renkli simalarından Seyit Ali Saruhan (67) (Maçabey) ve müzisyen Ahmet Kabakçı (65) gençlik hevesleri olan sahile yürüyerek gitmek için yola çıktılar. Yaşadıkları talihsizlik buna izin vermedi.

İki kafadar arkadaş gençliklerinde hayalini kurdukları sahile yürüyerek gitme heveslerini gerçekleştirmek için geçtiğimiz günlerde eski Antalya yolu olarak bilinen Otluk Belinden yürüyüşe başlayarak Cevizli’ye kadar iki süren yolculukları ayakkabının ayaklarına vurması ve sırt çantalarının ağır olması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldılar. Beldibi’nden başlayıp Otluk Beli, Eşşek Çukuru, Süleymaniye, Değirmenlik ve Cevizli Piknik alanında son bulan iki kafadır sahile yürüyerek gitme macerası ayakkabıları yürüyüşe uygun olmadığı için ayaklarının şişmesi nedeniyle geldikleri yerden geri döndüler. Yürüyüş yapmayı çok seven Seyit Ali Saruhan ve Ahmet Kabakçı sahile yürüyerek gitme serüveninde her çeşme başında mola verip akşamlarında çadırlarında kamp yaparak iki gün içinde Akseki-Cevizli piknik alanına ulaşmışlardı. Piknik alanında kamp yapan iki arkadaş, sabah kalktıklarında ikisinin de ayakları şişince yürüyüşlerine fazla devam edemeyeceklerini anlayıp yürüyerek evlerine geri döndüler. Saruhan ve Kabakçı yaşadıkları talihsizliği şöyle anlattı: “Her ayrıntıyı düşündük. Çok zevkli bir yolculuk oluyordu. Sırt çantamızın ağırlığı ve giydiğimiz ayakkabıların kaliteli spor ayakkabısı olmaması bütün planlarımızı bozdu. Maalesef bu hayalimizi gerçekleştiremedik.” dediler.    
Seydişehir’in renkli simalarından Seyit Ali Saruhan (67) (Maçabey) ve müzisyen Ahmet Kabakçı (65) gençlik hevesleri olan sahile yürüyerek gitmek için yola çıktılar. Yaşadıkları talihsizlik buna izin vermedi.

İki kafadar arkadaş gençliklerinde hayalini kurdukları sahile yürüyerek gitme heveslerini gerçekleştirmek için geçtiğimiz günlerde eski Antalya yolu olarak bilinen Otluk Belinden yürüyüşe başlayarak Cevizli’ye kadar iki süren yolculukları ayakkabının ayaklarına vurması ve sırt çantalarının ağır olması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldılar.

Beldibi’nden başlayıp Otluk Beli, Eşşek Çukuru, Süleymaniye, Değirmenlik ve Cevizli Piknik alanında son bulan iki kafadır sahile yürüyerek gitme macerası ayakkabıları yürüyüşe uygun olmadığı için ayaklarının şişmesi nedeniyle geldikleri yerden geri döndüler.

Yürüyüş yapmayı çok seven Seyit Ali Saruhan ve Ahmet Kabakçı sahile yürüyerek gitme serüveninde her çeşme başında mola verip akşamlarında çadırlarında kamp yaparak iki gün içinde Akseki-Cevizli piknik alanına ulaşmışlardı.

Piknik alanında kamp yapan iki arkadaş, sabah kalktıklarında ikisinin de ayakları şişince yürüyüşlerine fazla devam edemeyeceklerini anlayıp yürüyerek evlerine geri döndüler.

Saruhan ve Kabakçı yaşadıkları talihsizliği şöyle anlattı: “Her ayrıntıyı düşündük. Çok zevkli bir yolculuk oluyordu. Sırt çantamızın ağırlığı ve giydiğimiz ayakkabıların kaliteli spor ayakkabısı olmaması bütün planlarımızı bozdu. Maalesef bu hayalimizi gerçekleştiremedik.” dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.