sçim

KOSKİ’DE E-RANDEVU DÖNEMİ BAŞLADI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.06.2022 - 14:20, Güncelleme: 07.06.2022 - 14:20
 

KOSKİ’DE E-RANDEVU DÖNEMİ BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, e-randevu sistemine geçti. Artık vatandaşlar “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden randevusunu alıp verilen gün ve saatte KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek işlemlerini tamamlayabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kalite politikası gereği abonelerine en etkin ve güvenilir şekilde hizmet sunmak üzere e-randevu sistemi ile de hizmet vermeye başladı. KOSKİ Mobil uygulaması, koski.gov.tr web sitesi veya e-Devlet üzerinden aboneliklerini başlatabilen KOSKİ aboneleri, KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelmek zorunda kaldığı işlemler için de büyük bir kolaylığa kavuşuyor. Artık aboneler, gerek web sayfası üzerinden gerekse Mobil KOSKİ üzerinden randevu alıp verilen gün ve saatte Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek sıra beklemek zorunda kalmadan işlemlerini halledebilecek. ONLINE OLARAK FATURA OLUŞTURMA KOLAYLIĞI E-randevu sisteminin yanı sıra vatandaşlar, “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden üyelik girişi yaparak “Faturamı Oluştur” uygulaması ile kendi aboneliklerine ait sayaç üzerinde güncel endeksini sisteme girerek fatura oluşturabiliyor. Söz konusu uygulama ile vatandaşlar, kuruma gelmeden hem vakitten tasarruf edebiliyor hem de faturalarını kolayca düzenleyebiliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, e-randevu sistemine geçti. Artık vatandaşlar “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden randevusunu alıp verilen gün ve saatte KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek işlemlerini tamamlayabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kalite politikası gereği abonelerine en etkin ve güvenilir şekilde hizmet sunmak üzere e-randevu sistemi ile de hizmet vermeye başladı.

KOSKİ Mobil uygulaması, koski.gov.tr web sitesi veya e-Devlet üzerinden aboneliklerini başlatabilen KOSKİ aboneleri, KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelmek zorunda kaldığı işlemler için de büyük bir kolaylığa kavuşuyor. Artık aboneler, gerek web sayfası üzerinden gerekse Mobil KOSKİ üzerinden randevu alıp verilen gün ve saatte Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek sıra beklemek zorunda kalmadan işlemlerini halledebilecek.

ONLINE OLARAK FATURA OLUŞTURMA KOLAYLIĞI

E-randevu sisteminin yanı sıra vatandaşlar, “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden üyelik girişi yaparak “Faturamı Oluştur” uygulaması ile kendi aboneliklerine ait sayaç üzerinde güncel endeksini sisteme girerek fatura oluşturabiliyor. Söz konusu uygulama ile vatandaşlar, kuruma gelmeden hem vakitten tasarruf edebiliyor hem de faturalarını kolayca düzenleyebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.