İki Çocuk Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.06.2022 - 11:00, Güncelleme: 24.06.2022 - 23:34
 

İki Çocuk Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Seydişehir Tol Mahallesindeki eski kum ocağı yakınında bulunan gölette hayatını kaybeden Talha Korkmaz (16) ve Ferhat Şık (16) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Seydişehir'de su birikintisine giren 5 çocuktan boğularak vefat eden  16 yaşındaki Talha Korkmaz ve 16  yaşındaki Ferhat Şık ‘ın cenazesi Tol Mezarlığında toprağa verildi. Dün ikindi saatlerinde Tol Mahallesi bulunan  su çukuruna yüzmeye giren beş arkadaştan vefat eden İki samimi arkadaş olan aynı zamanda akraba olanTalha Korkmaz ve Ferhat Şık ‘ın cenazesi su altında Konya Büyükşehir Dalgıç Ekiplerince bir birine sarılmış şekilde bulunurken Tol mezarlığında yana yana  gömüldü. Talha'nın Seydişehir Ziraat Odası Başkanı ve muhtar İsmail Korkmaz'ın oğlu olduğu öğrenilirken, serinlemek amaçlı suya giren diğer arkadaşları Mustafa Ş. (16), Sedat Ş. (13) ve Mert D. (15) kendi imkanları ile sudan çıktığı öğrenildi. Toroslar Gazetesi ailesi olarak merhum Talha Korkmaz ve Ferhat Şık'a Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.
Seydişehir Tol Mahallesindeki eski kum ocağı yakınında bulunan gölette hayatını kaybeden Talha Korkmaz (16) ve Ferhat Şık (16) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Seydişehir'de su birikintisine giren 5 çocuktan boğularak vefat eden  16 yaşındaki Talha Korkmaz ve 16  yaşındaki Ferhat Şık ‘ın cenazesi Tol Mezarlığında toprağa verildi.
Dün ikindi saatlerinde Tol Mahallesi bulunan  su çukuruna yüzmeye giren beş arkadaştan vefat eden İki samimi arkadaş olan aynı zamanda akraba olanTalha Korkmaz ve Ferhat Şık ‘ın cenazesi su altında Konya Büyükşehir Dalgıç Ekiplerince bir birine sarılmış şekilde bulunurken Tol mezarlığında yana yana  gömüldü.
Talha'nın Seydişehir Ziraat Odası Başkanı ve muhtar İsmail Korkmaz'ın oğlu olduğu öğrenilirken, serinlemek amaçlı suya giren diğer arkadaşları Mustafa Ş. (16), Sedat Ş. (13) ve Mert D. (15) kendi imkanları ile sudan çıktığı öğrenildi.

Toroslar Gazetesi ailesi olarak merhum Talha Korkmaz ve Ferhat Şık'a Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.