CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÖZKUBAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.07.2022 - 10:42, Güncelleme: 26.07.2022 - 10:42
 

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÖZKUBAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, görevine başlayan Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Kadir Yalçın Özkubat’ın göreve başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ile   makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Başkan Tutal, göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Özkubat’a görevinde başarılar dileyerek atamaların Seydişehir için hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Tutal, Atalay ve Gül,  Özkubat ile Seydişehir ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulundu.            
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, görevine başlayan Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Kadir Yalçın Özkubat’ın göreve başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ile   makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Başkan Tutal, göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Özkubat’a görevinde başarılar dileyerek atamaların Seydişehir için hayırlara vesile olmasını diledi.

Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Tutal, Atalay ve Gül,  Özkubat ile Seydişehir ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulundu.


 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.