Konuğumuz “Can Cana Tamer Can”

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.07.2022 - 13:00, Güncelleme: 26.07.2022 - 13:09
 

Konuğumuz “Can Cana Tamer Can”

Son günlerde yaptığı TV programlarıyla ses getiren yeni klibi “Kebap Yiyesim Geldi” ile dinlenme rekorları kıran müzik sanatçısı hemşehrimiz Tamer Can, gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda ilçemizde Vatan TV de yayınlanan “Can Cana Tamer Can” programının ilçemizden bir bölümü canlı yayınlanmıştı. Ünlü müzik sanatçısı Tamer Can’ın 22 Temmuz 2022 de yeni çıkan üçüncü klibi  “Kebap Yiyesim Geldi” kısa sürede 300.000 tıklandığı öğrenildi. Sosyal medyada büyük beğeni kazanan “Kebap Yiyesim Geldi” klibinin aranjörlüğünü Türkiye’nin tanınmış aranjörlerinden Hüseyin Çeliker ve orkestrasında ise Seydişehir Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk bağlamasıyla eşlik etti. Gazetemizi ziyaret eden hemşehrimiz ses sanatçısı Tamer Can, yaptığı müzikle Seydişehir’in ve bölgemizi tanıtmayı da ihmal etmediğini belirterek: “Elhamdülillah şuanda TV programımız ve klibim müzik severler tarafından beğeni kazandı. Klip çalışmalarıma devam edeceğim. Müziğimle yakaladığım ivmeyi daha da yukarı çekmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi. Seydişehir ve bölge insanının kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten sanatçı Tamer Can: “Bu güzel insanların başımın üstünde yeri var. Doğup büyüdüğüm bu yörelere layık olmak için elimden geleni yapıyorum yapmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu. Tamer Can “Kebap Yiyesim Geldi” Klibini İzlemek İçin Tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=Va7iG4ikzrg  
Son günlerde yaptığı TV programlarıyla ses getiren yeni klibi “Kebap Yiyesim Geldi” ile dinlenme rekorları kıran müzik sanatçısı hemşehrimiz Tamer Can, gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda ilçemizde Vatan TV de yayınlanan “Can Cana Tamer Can” programının ilçemizden bir bölümü canlı yayınlanmıştı.

Ünlü müzik sanatçısı Tamer Can’ın 22 Temmuz 2022 de yeni çıkan üçüncü klibi  “Kebap Yiyesim Geldi” kısa sürede 300.000 tıklandığı öğrenildi.

Sosyal medyada büyük beğeni kazanan “Kebap Yiyesim Geldi” klibinin aranjörlüğünü Türkiye’nin tanınmış aranjörlerinden Hüseyin Çeliker ve orkestrasında ise Seydişehir Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk bağlamasıyla eşlik etti.

Gazetemizi ziyaret eden hemşehrimiz ses sanatçısı Tamer Can, yaptığı müzikle Seydişehir’in ve bölgemizi tanıtmayı da ihmal etmediğini belirterek: “Elhamdülillah şuanda TV programımız ve klibim müzik severler tarafından beğeni kazandı. Klip çalışmalarıma devam edeceğim. Müziğimle yakaladığım ivmeyi daha da yukarı çekmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Seydişehir ve bölge insanının kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten sanatçı Tamer Can: “Bu güzel insanların başımın üstünde yeri var. Doğup büyüdüğüm bu yörelere layık olmak için elimden geleni yapıyorum yapmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Tamer Can “Kebap Yiyesim Geldi” Klibini İzlemek İçin Tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=Va7iG4ikzrg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.