YARALI LEYLEĞE BELEDİYE EKİPLERİ SAHİP ÇIKTI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.07.2022 - 14:02, Güncelleme: 28.07.2022 - 14:02
 

YARALI LEYLEĞE BELEDİYE EKİPLERİ SAHİP ÇIKTI

Seydişehir ilçesinde, esnaf tarafından yaralı halde bulunan yavru leyleğe belediye ekipleri sahip çıktı.

Hacıseyitali Mahallesinde kuaförlük yapan Fatoş Sarı, akşam saatlerinde iş yeri önünde kanadından yaralanmış yavru leyleği fark edince, Seydişehir Belediyesini arayıp bilgi verdi. Seydişehir Belediyesinin hayvan barınağında görevli bir personel tarafından alınan ve belediye veterinerine götürülen leylek tedavi altına alındı. Yavru leyleğin iyileştikten sonra doğaya salınacağı öğrenildi.
Seydişehir ilçesinde, esnaf tarafından yaralı halde bulunan yavru leyleğe belediye ekipleri sahip çıktı.

Hacıseyitali Mahallesinde kuaförlük yapan Fatoş Sarı, akşam saatlerinde iş yeri önünde kanadından yaralanmış yavru leyleği fark edince, Seydişehir Belediyesini arayıp bilgi verdi.

Seydişehir Belediyesinin hayvan barınağında görevli bir personel tarafından alınan ve belediye veterinerine götürülen leylek tedavi altına alındı.

Yavru leyleğin iyileştikten sonra doğaya salınacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.