Hint keneviri yetiştiren şüpheli gözaltına alındı

Asayiş 04.08.2022 - 09:38, Güncelleme: 04.08.2022 - 09:38
 

Hint keneviri yetiştiren şüpheli gözaltına alındı

Seydişehir ilçesinde Hint keneviri yetiştiren şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Ö.Ç.’ nin Seyitharun Mahallesi'ndeki evinde uyuşturucu ticareti yaptığı ve Hint keneviri yetiştirdiği ihbarını aldı. Harekete geçen polis, şüphelinin evinde yaptığı aramada bahçe serasında ekili vaziyette farklı boyutlarda 27 kök hint keneviri bitkisi ve 3 farklı poşette kurutulmuş vaziyette toplamda 223 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Şüpheli uyuşturucu madde ticareti ve 2313 S.K.M suçlarından göz altına alındı.
Seydişehir ilçesinde Hint keneviri yetiştiren şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Ö.Ç.’ nin Seyitharun Mahallesi'ndeki evinde uyuşturucu ticareti yaptığı ve Hint keneviri yetiştirdiği ihbarını aldı.

Harekete geçen polis, şüphelinin evinde yaptığı aramada bahçe serasında ekili vaziyette farklı boyutlarda 27 kök hint keneviri bitkisi ve 3 farklı poşette kurutulmuş vaziyette toplamda 223 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Şüpheli uyuşturucu madde ticareti ve 2313 S.K.M suçlarından göz altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.