sçim

Kaymakam Pişkin av yasağı denetimine katıldı.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.04.2022 - 14:09, Güncelleme: 23.04.2022 - 14:09
 

Kaymakam Pişkin av yasağı denetimine katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, avlanma yasağı kapsamında Suğla Gölü'nde denetime katıldı.

Dün gerçekleşen denetime Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ,İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, Seydişehir Amatör Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı İhsan Taş da katıldı. Deniz Pişkin, üç ay sürecek su ürünlerinin avlanması yasağı kapsamında, göl çevresinde incelemelerde bulunurken  göle kaçak serildiği tespit edilen ağlar toplandı, avlanma yasağını ihlal eden bir kişiye de cezai işlem uygulandı. 15 Hazirana kadar devam edecek yasak boyunca bu denetimlerin devam edeceği öğrenildi.  
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, avlanma yasağı kapsamında Suğla Gölü'nde denetime katıldı.

Dün gerçekleşen denetime Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ,İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, Seydişehir Amatör Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı İhsan Taş da katıldı.

Deniz Pişkin, üç ay sürecek su ürünlerinin avlanması yasağı kapsamında, göl çevresinde incelemelerde bulunurken  göle kaçak serildiği tespit edilen ağlar toplandı, avlanma yasağını ihlal eden bir kişiye de cezai işlem uygulandı.

15 Hazirana kadar devam edecek yasak boyunca bu denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.