KİTAP GÜNLERİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.05.2022 - 18:12, Güncelleme: 06.05.2022 - 18:12
 

KİTAP GÜNLERİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI (VİDEOLU)

Seydişehir 3.Kitap Günleri görkemli bir törenle açıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından 6-15 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 3.’sü düzenlenen kitap severlerin buluştuğu 3.Kitap günleri Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın birer konuşma yaptıkları açılış töreninde yazarlar, Aydınlar Ocağı Başkan ve Yönetimi, diğer Protokol Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ulusal ve şehrimizin tanınmış 35 kıymetli yazarlarının buluştuğu Seydişehir 3. Kitap günleri açılış töreninden sonra kitap severler binlerce kitabın bulunduğu kitap fuarına akın ettiler. Her gün farklı yazarların imza gününün de bulunduğu kitap fuarında Seydişehirlilerle bir araya gelecek yazarların yanı sıra bazı yazarlarda konferans düzenleyerek söyleşi gerçekleştirecek. Bu yıl geniş katılımlı düzenlenen kitap günlerinin ilk konferansını Türkiye’nin tanınmış simalarından Pelin Çift ve Tufan Gündüz ‘‘Aşkı en iyi Tarih Anlatır’’ konulu konferansıyla verdi. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa yoğun bir katılım oldu. İlk imza gününde ise Seydişehirli yazar Tayyar Yıldırım ve Nuh Derya Kaplan okuyucularıyla buluştu. Ayrıca Milli İrade Meydanında kitap günleri kapsamı süresince çocukların gönlünce eğlenebileceği bir alanda ayrıldı.    
Seydişehir 3.Kitap Günleri görkemli bir törenle açıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından 6-15 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 3.’sü düzenlenen kitap severlerin buluştuğu 3.Kitap günleri Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın birer konuşma yaptıkları açılış töreninde yazarlar, Aydınlar Ocağı Başkan ve Yönetimi, diğer Protokol Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulusal ve şehrimizin tanınmış 35 kıymetli yazarlarının buluştuğu Seydişehir 3. Kitap günleri açılış töreninden sonra kitap severler binlerce kitabın bulunduğu kitap fuarına akın ettiler.

Her gün farklı yazarların imza gününün de bulunduğu kitap fuarında Seydişehirlilerle bir araya gelecek yazarların yanı sıra bazı yazarlarda konferans düzenleyerek söyleşi gerçekleştirecek.

Bu yıl geniş katılımlı düzenlenen kitap günlerinin ilk konferansını Türkiye’nin tanınmış simalarından Pelin Çift ve Tufan Gündüz ‘‘Aşkı en iyi Tarih Anlatır’’ konulu konferansıyla verdi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa yoğun bir katılım oldu.

İlk imza gününde ise Seydişehirli yazar Tayyar Yıldırım ve Nuh Derya Kaplan okuyucularıyla buluştu.

Ayrıca Milli İrade Meydanında kitap günleri kapsamı süresince çocukların gönlünce eğlenebileceği bir alanda ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.