KONYA MİLLETVEKİLLERİ VE TUTAL SEYDİŞEHİR?DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2015 - 01:10, Güncelleme: 18.02.2015 - 01:10
 

KONYA MİLLETVEKİLLERİ VE TUTAL SEYDİŞEHİR?DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Konya Milletvekilleri Harun Tüfekci, İlhan Yerlikaya ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir?in taşra mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve ilçe yönetimi, Seydişehir’e bağlı Aşağıkaraören, Yukarıkaraören, Kesecik, Taşağıl ve Madenli mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü. Yerlikaya, Tüfekçi ve Tutal’ın katıldığı ziyaretlere AK Parti Seydişehir İlçe Koordinatörü Uğur Erdoğan ve Meclis üyeleri katıldı. Konya Milletvekilleri ve Başkan Tutal, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, mahallelerde incelemelerde bulundu. 3 Dönem Konya Milletvekilliğini tamamlayan Harun Tüfekci, tekrar aday olmayacağını ifade ederek, bundan sonraki süreçte Avrupa'da partisinin seçim koordinasyon merkezi başkanlığını yürüteceğini seçim çalışmaları için ağırlıklı olarak Avrupa'da bulunacağını kaydetti.  İlhan Yerlikaya ise zaman zaman çeşitli bölgelere gezi ve ziyaretler düzenleyerek halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini belirtti. Uzak yakın her mahallenin istek ve dileklerini yerinde dinlediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘Konya Milletvekilleri ile bir araya gelerek vatandaşlarımızla buluşmak istedik. Sorunları istek ve taleplerini mahallelerini ziyaret ederek kendilerinden duymak istedik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 
Konya Milletvekilleri Harun Tüfekci, İlhan Yerlikaya ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir?in taşra mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve ilçe yönetimi, Seydişehir’e bağlı Aşağıkaraören, Yukarıkaraören, Kesecik, Taşağıl ve Madenli mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Yerlikaya, Tüfekçi ve Tutal’ın katıldığı ziyaretlere AK Parti Seydişehir İlçe Koordinatörü Uğur Erdoğan ve Meclis üyeleri katıldı.

Konya Milletvekilleri ve Başkan Tutal, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, mahallelerde incelemelerde bulundu.

3 Dönem Konya Milletvekilliğini tamamlayan Harun Tüfekci, tekrar aday olmayacağını ifade ederek, bundan sonraki süreçte Avrupa'da partisinin seçim koordinasyon merkezi başkanlığını yürüteceğini seçim çalışmaları için ağırlıklı olarak Avrupa'da bulunacağını kaydetti. 

İlhan Yerlikaya ise zaman zaman çeşitli bölgelere gezi ve ziyaretler düzenleyerek halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini belirtti.

Uzak yakın her mahallenin istek ve dileklerini yerinde dinlediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘Konya Milletvekilleri ile bir araya gelerek vatandaşlarımızla buluşmak istedik. Sorunları istek ve taleplerini mahallelerini ziyaret ederek kendilerinden duymak istedik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.