KONYALI DAĞCILAR CUMHURİYET TIRMANIŞINDAN MEMNUN AYRILDILAR (VİDEOLU)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2021 - 12:37, Güncelleme: 02.11.2021 - 12:37
 

KONYALI DAĞCILAR CUMHURİYET TIRMANIŞINDAN MEMNUN AYRILDILAR (VİDEOLU)

Türkiye Dağcılık Federasyonu Konya İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Seydişehir’de düzenledikleri “Cumhuriyet Tırmanışından” memnun ayrıldılar.

Gerçekleştirilen Cumhuriyet Tırmanışı etkinliğini yoğun yağmur, fırtına ve sis altında gerçekleşti. 31 Ekim 2021 Pazar günü Küpe Dağı Halkalı Kaya Cumhuriyet Tırmanışı etkinliğine Türkiye Dağcılık Federasyonu Konya İl Temsilciliğinden 12, Seydişehir ve Beyşehir dağcılarından 12 kişi toplam 24 kişinin katıldığı etkinlikte Küpe Dağı Şekeroluk mevkiinde düzenledikleri törenle Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Etkinliğe katılan dağcılar düzenledikleri Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Saygı Duruşu ve İstiklal Marşından sonra Türk Bayrağı açarak günün anlam ve önemini içeren hatıra fotoğrafı çektirdiler. Etkinliğe katılan Türkiye Dağcılık Federasyonu Konya İl Temsilcisi Hüseyin Turan’ın Cumhuriyet Tırmanışı ile ilgili yaptığı açıklamada: “Seydişehir dağlarıyla ve doğasıyla bizler için son derece müsait ve dağcılık sporuna elverişli bir yer. Bu nedenle Seydişehir’den memnun ayrılıyoruz. Başta Seydişehir Dağcılarından Hüseyin Gören olmak üzere ilçe dağcılarının göstermiş olduğu misafirverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Haber: Arzu Saylam
Türkiye Dağcılık Federasyonu Konya İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Seydişehir’de düzenledikleri “Cumhuriyet Tırmanışından” memnun ayrıldılar.

Gerçekleştirilen Cumhuriyet Tırmanışı etkinliğini yoğun yağmur, fırtına ve sis altında gerçekleşti.

31 Ekim 2021 Pazar günü Küpe Dağı Halkalı Kaya Cumhuriyet Tırmanışı etkinliğine Türkiye Dağcılık Federasyonu Konya İl Temsilciliğinden 12, Seydişehir ve Beyşehir dağcılarından 12 kişi toplam 24 kişinin katıldığı etkinlikte Küpe Dağı Şekeroluk mevkiinde düzenledikleri törenle Cumhuriyet Bayramını kutladılar.

Etkinliğe katılan dağcılar düzenledikleri Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Saygı Duruşu ve İstiklal Marşından sonra Türk Bayrağı açarak günün anlam ve önemini içeren hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etkinliğe katılan Türkiye Dağcılık Federasyonu Konya İl Temsilcisi Hüseyin Turan’ın Cumhuriyet Tırmanışı ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Seydişehir dağlarıyla ve doğasıyla bizler için son derece müsait ve dağcılık sporuna elverişli bir yer. Bu nedenle Seydişehir’den memnun ayrılıyoruz. Başta Seydişehir Dağcılarından Hüseyin Gören olmak üzere ilçe dağcılarının göstermiş olduğu misafirverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.