KÜLTÜR SANAT EVİ?NE ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2013 - 05:01, Güncelleme: 11.11.2013 - 05:01
 

KÜLTÜR SANAT EVİ?NE ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından köklü ve zengin tarihi mirasımızı gelecek nesillere aktarmak amacıyla inşa edilerek 29 Ekim 2013'de ziyarete açılan Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür- Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından  köklü ve zengin tarihi mirasımızı gelecek nesillere aktarmak amacıyla  inşa edilerek 29 Ekim 2013'de ziyarete açılan   Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür- Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi  ziyaretçi akınına uğruyor. Seydişehir'de  bir ilke imza atan Seydişehir  Belediyesi  bölgede  bir  ilki gerçekleştirerek  kültür ve tarihi zenginliğimizi gün ışığına çıkardı.Seydişehir'de geçmiş dönemlerde kullanılan unutulmaya  yüz tutmuş  yüzlerce eser ve eşya  Seydişehir Belediyesi-Adile  Baysal  Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde hayat bulurken, geçmişle gelecek arasında  köprü kuruluyor. Kısa bir süre önce açılmasına rağmen  7 den 70'e binlerce  kişiyi ağırlayan Seydişehir Belediyesi Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesine  çevre il ve ilçelerden de ziyaretler sürüyor. Okulların ve öğrencilerin  yoğun ilgi gösterdiği müze her gün yüzlerce  kişiyi ağırlıyor. Seydişehir'in sınırlarını aşan Seydişehir Belediyesi-Adile Baysal Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi'ni Beyşehir Gönül İlköğretim Okulu öğretmenleri  Sadık Girgin ve Salih Oğan  4/A ve 4/B sınıfı öğrencileriyle birlikte  ziyaret ettiler.   Öğrenciler ve öğretmenleri Seydişehir Belediyesi - Adile Baysal Kültür Sanat  Evi  ve  Seydişehir Müzesi 'ni gezdikten sonra  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı  makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sunma imkanı buldular.Makamında öğrencilerle tek tek ilgilenen  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Kültür Sanat Evi ve Müze hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını içtenlikle  yanıtladı. Başkan Çat öğrencilere, Beyşehir'den gelerek  kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek anne babalarına selamlarını söylemelerini istedi. Öğrencilerin "Nasıl Başkan olduğunuz" sorusu üzerine Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Seydişehirli hemşehrileri için  Ankara'da 24 saat  açık  hacet kapısı olduğunu, doğru , dürüst , iyi niyetle çalışarak nüfuzunu  ve çevresini  hemşehrilerinin   sıkıntılarını  çözmek için kullanarak  hizmet ettiğini kullandığını ve onların    teveccühüne mazhar olarak Başkan seçildiğini belirtti. Öğrenciler  de" Kültür Sanat Evi ve Müze'yi gezerek geçmiş dönemlerde  atalarımız neler kullanmış, derslerde okuduğumuz bilgileri canlı olarak gördük.Size çok teşekkür ederiz" dediler. Özel Gönül  İlköğretim Okulu Öğretmenleri de Seydişehir Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat'a ;" Öğrencilerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan fazlasıyla memnun olduk . Gerçekten harika bir hizmeti mükemmel bir misafer perverlikle bize sunudunuz. Öğrencilerimiz için rüya gibi bir gün oldu. Teşekkür ederiz" diyerek  düşüncelerini dile getirdiler.
Seydişehir Belediyesi tarafından köklü ve zengin tarihi mirasımızı gelecek nesillere aktarmak amacıyla inşa edilerek 29 Ekim 2013'de ziyarete açılan Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür- Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından  köklü ve zengin tarihi mirasımızı gelecek nesillere aktarmak amacıyla  inşa edilerek 29 Ekim 2013'de ziyarete açılan   Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür- Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi  ziyaretçi akınına uğruyor.

Seydişehir'de  bir ilke imza atan Seydişehir  Belediyesi  bölgede  bir  ilki gerçekleştirerek  kültür ve tarihi zenginliğimizi gün ışığına çıkardı.Seydişehir'de geçmiş dönemlerde kullanılan unutulmaya  yüz tutmuş  yüzlerce eser ve eşya  Seydişehir Belediyesi-Adile  Baysal  Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde hayat bulurken, geçmişle gelecek arasında  köprü kuruluyor.

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen  7 den 70'e binlerce  kişiyi ağırlayan Seydişehir Belediyesi Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesine  çevre il ve ilçelerden de ziyaretler sürüyor.

Okulların ve öğrencilerin  yoğun ilgi gösterdiği müze her gün yüzlerce  kişiyi ağırlıyor.

Seydişehir'in sınırlarını aşan Seydişehir Belediyesi-Adile Baysal Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi'ni Beyşehir Gönül İlköğretim Okulu öğretmenleri  Sadık Girgin ve Salih Oğan  4/A ve 4/B sınıfı öğrencileriyle birlikte  ziyaret ettiler.  

Öğrenciler ve öğretmenleri Seydişehir Belediyesi - Adile Baysal Kültür Sanat  Evi  ve  Seydişehir Müzesi 'ni gezdikten sonra  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı  makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sunma imkanı buldular.Makamında öğrencilerle tek tek ilgilenen  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Kültür Sanat Evi ve Müze hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını içtenlikle  yanıtladı. Başkan Çat öğrencilere, Beyşehir'den gelerek  kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek anne babalarına selamlarını söylemelerini istedi. Öğrencilerin "Nasıl Başkan olduğunuz" sorusu üzerine Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Seydişehirli hemşehrileri için  Ankara'da 24 saat  açık  hacet kapısı olduğunu, doğru , dürüst , iyi niyetle çalışarak nüfuzunu  ve çevresini  hemşehrilerinin   sıkıntılarını  çözmek için kullanarak  hizmet ettiğini kullandığını ve onların    teveccühüne mazhar olarak Başkan seçildiğini belirtti.

Öğrenciler  de" Kültür Sanat Evi ve Müze'yi gezerek geçmiş dönemlerde  atalarımız neler kullanmış, derslerde okuduğumuz bilgileri canlı olarak gördük.Size çok teşekkür ederiz" dediler.

Özel Gönül  İlköğretim Okulu Öğretmenleri de Seydişehir Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat'a ;" Öğrencilerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan fazlasıyla memnun olduk . Gerçekten harika bir hizmeti mükemmel bir misafer perverlikle bize sunudunuz. Öğrencilerimiz için rüya gibi bir gün oldu. Teşekkür ederiz" diyerek  düşüncelerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.