MHP'DEN BAYRAM MESAJI

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.05.2022 - 01:20, Güncelleme: 01.05.2022 - 01:20
 

MHP'DEN BAYRAM MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydişehir İlçe Başkanı EYYUP GÜL Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

MHP İlçe Başkanı Gül mesajında şu ifadelere yer verdi: "Başı Rahmet ortası bereket ,sonu mağfiret ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir. Türk Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini göstermiştir. Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile tüm Türk İslam aleminin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim. Teşkilatımız da bayramlaşma pazartesi günü (birinci bayram) saat 11:30 14:00 arası yapılacaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydişehir İlçe Başkanı EYYUP GÜL Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.


MHP İlçe Başkanı Gül mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Başı Rahmet ortası bereket ,sonu mağfiret ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir. Türk Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini göstermiştir. Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile tüm Türk İslam aleminin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim. Teşkilatımız da bayramlaşma pazartesi günü (birinci bayram) saat 11:30 14:00 arası yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.