MÜFTÜLÜKTEN KERMESE DAVET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 02:31, Güncelleme: 22.04.2019 - 02:31
 

MÜFTÜLÜKTEN KERMESE DAVET

Seydişehir Müftülüğü tarafından, geliri 2019 Eylülde açılması planlanan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu için değerlendirilecek olan kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermesin açılışına, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, Seydişehir Müftüsü Adem Bebek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muallimhane Camii yanında açılışı yapılan kermeste gönüllülerin hazırladığı yöresel yemekler, pasta ve tatlılar, hediyelik eşyalar, kıyafetler ve kitaplar satışa sunuldu. 22-26 Nisan tarihleri arasında açık olan kermesten elde edilecek gelir, Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nun ihtiyaçlarının temininde kullanılacak. Kaymakam Erdoğan; “Bu güzelliğe sebep olan emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi. Müftü Adem Bebek duası ardından protokol eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.
Seydişehir Müftülüğü tarafından, geliri 2019 Eylülde açılması planlanan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu için değerlendirilecek olan kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermesin açılışına, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, Seydişehir Müftüsü Adem Bebek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muallimhane Camii yanında açılışı yapılan kermeste gönüllülerin hazırladığı yöresel yemekler, pasta ve tatlılar, hediyelik eşyalar, kıyafetler ve kitaplar satışa sunuldu.

22-26 Nisan tarihleri arasında açık olan kermesten elde edilecek gelir, Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nun ihtiyaçlarının temininde kullanılacak.

Kaymakam Erdoğan; “Bu güzelliğe sebep olan emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

Müftü Adem Bebek duası ardından protokol eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.