Müjde! Hafta Sonu Havalar Isınıyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.03.2022 - 15:09, Güncelleme: 22.03.2022 - 15:09
 

Müjde! Hafta Sonu Havalar Isınıyor

Meteorolojiden alınan bilgiye göre hafta sonu havaların 10 dereceye kadar yükselecek.

İlçemiz hafta sonundan itibaren bahar havasının etkisi altına giriyor. Karlı Mart ayının ardından baharın tam anlamıyla hissedileceği bildiriliyor. Eski Meteoroloji Müdürü Toroslar Gazetesi hava tahmini uzmanı Osman Çilek, havaların bu ay sonuna doğru ısınacağı bundan sonra Nisan ve Mayıs yağmurlarının geleceğini belirterek: “Artık toprak suya doydu, barajlarımız doldu. Bereketli bir kış geçirdik” dedi.  
Meteorolojiden alınan bilgiye göre hafta sonu havaların 10 dereceye kadar yükselecek.

İlçemiz hafta sonundan itibaren bahar havasının etkisi altına giriyor. Karlı Mart ayının ardından baharın tam anlamıyla hissedileceği bildiriliyor.

Eski Meteoroloji Müdürü Toroslar Gazetesi hava tahmini uzmanı Osman Çilek, havaların bu ay sonuna doğru ısınacağı bundan sonra Nisan ve Mayıs yağmurlarının geleceğini belirterek: “Artık toprak suya doydu, barajlarımız doldu. Bereketli bir kış geçirdik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.