MÜSİAD SEYDİŞEHİR BASIN İLE KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2015 - 04:10, Güncelleme: 04.11.2015 - 04:10
 

MÜSİAD SEYDİŞEHİR BASIN İLE KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

MÜSİAD Seydişehir Basın mensuplarıyla Adile Baysal Kültür Evinde Kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 1 Kasım Seçimlerini ve önümüzde ki dönem fırsatlarını değerlendirdi.

MÜSİAD Seydişehir; “1 Kasım seçimleri Seydişehir'e Konya'ya ülkemize ve coğrafyamıza hayırlı olsun. Olağanüstü bir katılımla sandıklara Koşan kaderine sahip çıkan bunu bir demokrasi Şenliği'ne dönüştüren herkesi Yürekten tebrik ediyorum. 1 Kasım bizlere önümüzde ki dönemin şifrelerini çok net şekilde vermiştir. Artık Yeni dönem Türkiye'nin olduğu Konya’nın, Konya’nın olduğu kadar Seydişehir'in Dönemidir. Ülkemiz 2013 gezi Park'ı kalkışmasından bu yana büyük kuşatma altındaydı. 3 yıldan beri millete, devlete birbiri ardınca tuzaklar kuruldu. Türkiye'nin ilerleyişi durduruldu. Hamdolsun bu büyük kuşatmayı milletimiz yardı. Fetret dönemi kapandı.  Sandıktan çıkan en önemli şey ise istikrardır. İstikrar demokrasisinde ekonominin de huzurunda refahında anahtarıdır,kilididir. Bu seçimde her kesim gibi kazanan da biz iş adamlarıdır. İnşallah yeni dönem daha çok üretimin daha çok İstihdamın sağlandığı Seydişehir'in refahının ve milli gelirinin arttığı bir dönem olur. Bu iyi niyetleri gerçekleştirme adına el birlikte çok çalışmalıyız. Dün dünde kaldı. Daha birleştirici daha kucaklayıcı bir siyasetle inşallah Büyük Türkiye idealine tüm halkımızla hep beraber koşmalıyız.”  
MÜSİAD Seydişehir Basın mensuplarıyla Adile Baysal Kültür Evinde Kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 1 Kasım Seçimlerini ve önümüzde ki dönem fırsatlarını değerlendirdi.

MÜSİAD Seydişehir; “1 Kasım seçimleri Seydişehir'e Konya'ya ülkemize ve coğrafyamıza hayırlı olsun. Olağanüstü bir katılımla sandıklara Koşan kaderine sahip çıkan bunu bir demokrasi Şenliği'ne dönüştüren herkesi Yürekten tebrik ediyorum.

1 Kasım bizlere önümüzde ki dönemin şifrelerini çok net şekilde vermiştir. Artık Yeni dönem Türkiye'nin olduğu Konya’nın, Konya’nın olduğu kadar Seydişehir'in Dönemidir.

Ülkemiz 2013 gezi Park'ı kalkışmasından bu yana büyük kuşatma altındaydı. 3 yıldan beri millete, devlete birbiri ardınca tuzaklar kuruldu. Türkiye'nin ilerleyişi durduruldu. Hamdolsun bu büyük kuşatmayı milletimiz yardı. Fetret dönemi kapandı. 

Sandıktan çıkan en önemli şey ise istikrardır. İstikrar demokrasisinde ekonominin de huzurunda refahında anahtarıdır,kilididir. Bu seçimde her kesim gibi kazanan da biz iş adamlarıdır. İnşallah yeni dönem daha çok üretimin daha çok İstihdamın sağlandığı Seydişehir'in refahının ve milli gelirinin arttığı bir dönem olur. Bu iyi niyetleri gerçekleştirme adına el birlikte çok çalışmalıyız. Dün dünde kaldı. Daha birleştirici daha kucaklayıcı bir siyasetle inşallah Büyük Türkiye idealine tüm halkımızla hep beraber koşmalıyız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.