Özçelik İş Sendikası Genel Kurul 19 Aralıkta Yapılacak

Politika (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.12.2021 - 13:51, Güncelleme: 07.12.2021 - 15:59
 

Özçelik İş Sendikası Genel Kurul 19 Aralıkta Yapılacak

Özçelik İş Sendikasının Olağan Genel Kurulu 19 Aralık Pazar Günü yapılacak.

Daha önce yapılan delege seçimlerinde delege seçilen 125 üyenin ve 11 tabii üyenin oy kullanacağı seçimler sonucunda başkan ve yönetim kurulu belirlenecek. Özçelik-İş Sendikası binasında yapılacak genel kurulda eski başkan Hüseyin Kaban’ın doğal aday olarak yeniden başkanlığa aday olduğu, Celal Uğurlu ve delege seçilemeyen, divanın kabulüyle aday olabilecek olan Adnan Özbay’ın da aday olduğu öğrenildi. Eski Başkan Hüseyin Kaban; seçimlerden hemen sonra toplu sözleşme oturumlarının başlayacağını, delegelerin iradeleriyle belirlenecek olan Başkan ve yeni yönetimin, birlik beraberlik içerisinde demokratik temayüllerle gerçekleşmesi ve emekçi, işçi arkadaşların hak arama mücadelesinde sendikaya güç katacağını belirterek seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.  
Özçelik İş Sendikasının Olağan Genel Kurulu 19 Aralık Pazar Günü yapılacak.

Daha önce yapılan delege seçimlerinde delege seçilen 125 üyenin ve 11 tabii üyenin oy kullanacağı seçimler sonucunda başkan ve yönetim kurulu belirlenecek.

Özçelik-İş Sendikası binasında yapılacak genel kurulda eski başkan Hüseyin Kaban’ın doğal aday olarak yeniden başkanlığa aday olduğu, Celal Uğurlu ve delege seçilemeyen, divanın kabulüyle aday olabilecek olan Adnan Özbay’ın da aday olduğu öğrenildi.

Eski Başkan Hüseyin Kaban; seçimlerden hemen sonra toplu sözleşme oturumlarının başlayacağını, delegelerin iradeleriyle belirlenecek olan Başkan ve yeni yönetimin, birlik beraberlik içerisinde demokratik temayüllerle gerçekleşmesi ve emekçi, işçi arkadaşların hak arama mücadelesinde sendikaya güç katacağını belirterek seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.  

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.