PINARBAŞI MAHALLESİ HANIMLARI BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 03:20, Güncelleme: 06.01.2014 - 03:20
 

PINARBAŞI MAHALLESİ HANIMLARI BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Seydişehir'de Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan bayanlar Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokali ile Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezdi.

 Seydişehir'de Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan  bayanlar  Seydişehir Belediyesi  Hanımlar Lokali ile Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezdi. Seydişehir Belediye Personelleri  tarafından  mahalleden Belediye Otobüsü ile alınan  hanımlar önce  Seydişehir Belediyesi tarafından geçen yıl  hizmete sunulan Hanımlar Lokalini ziyaret ettiler. Hanımlar Lokalinin kafeterya bölümünde bir süre  oturarak sohbet  etme imkanı bulan  bayanlar daha sonra üst kattaki spor  salonunu gezerek burada yapılan spor  seansları hakkında bilgi aldılar. Hanımların birçoğu Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokaline ilk kez geldiklerini ifade ederken, "Şimdiye kadar  gelememiştik. Başkanımızın biz hanımları düşünüp böyle güzel  bir yeri hizmete açması  hepimizi çok mutlu etti. Bu bize verilen değeri gösteriyor. Allah Başkanımızdan razı olsun" dediler. Daha sonra Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezen bayanlar buraya hayran kalırken duygusal anlar da yaşadılar."Burayı gezince adeta  çocukluğumuzu  yeniden  yaşadık.Buradaki eşyaları biz de zamanında kullanmıştık. Geçmişimizi çok güzel yaşattığı ve hatırlattığı, çocuklarımızın da  atalarımızın  kullandığı eşyaları görmelerini sağladığı için Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat'a çok teşekkür ederiz" diyerek  düşüncelerini dile  getirdiler.
Seydişehir'de Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan bayanlar Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokali ile Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezdi.

 Seydişehir'de Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan  bayanlar  Seydişehir Belediyesi  Hanımlar Lokali ile Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezdi.

Seydişehir Belediye Personelleri  tarafından  mahalleden Belediye Otobüsü ile alınan  hanımlar önce  Seydişehir Belediyesi tarafından geçen yıl  hizmete sunulan Hanımlar Lokalini ziyaret ettiler. Hanımlar Lokalinin kafeterya bölümünde bir süre  oturarak sohbet  etme imkanı bulan  bayanlar daha sonra üst kattaki spor  salonunu gezerek burada yapılan spor  seansları hakkında bilgi aldılar.

Hanımların birçoğu Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokaline ilk kez geldiklerini ifade ederken, "Şimdiye kadar  gelememiştik. Başkanımızın biz hanımları düşünüp böyle güzel  bir yeri hizmete açması  hepimizi çok mutlu etti. Bu bize verilen değeri gösteriyor. Allah Başkanımızdan razı olsun" dediler.

Daha sonra Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezen bayanlar buraya hayran kalırken duygusal anlar da yaşadılar."Burayı gezince adeta  çocukluğumuzu  yeniden  yaşadık.Buradaki eşyaları biz de zamanında kullanmıştık. Geçmişimizi çok güzel yaşattığı ve hatırlattığı, çocuklarımızın da  atalarımızın  kullandığı eşyaları görmelerini sağladığı için Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat'a çok teşekkür ederiz" diyerek  düşüncelerini dile  getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.