Seydibey İlk Toplantısını Kurucu Genel Başkanları İle Yaptı .

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2021 - 02:28, Güncelleme: 27.06.2021 - 02:28
 

Seydibey İlk Toplantısını Kurucu Genel Başkanları İle Yaptı .

Seydibey İlk Toplantısını Kurucu Genel Başkanları İle Yaptı

1990 lı yıllarda itilen , hor görülen , sahipsiz olan Anadolu’nun üretici , işletmeci , sanayici iş adamı ve esnaflarına Rol Model olup onlara ufuk çizen , birlikte mücadele ederek Anadolu kimlikleri ile dünyaya nasıl entegre olabileceklerini gösteren; Müsiad’ı 5 arkadaşı ile kuran Kurucu Genel Başkanımız Erol Yarar ve dava arkadaşı 2.Genel Başkanımız Ali Bayramoğlu ; 30 yıl önce kurdukları Müsiad’ın , Dünyanın 220 noktasında olduğu gibi bu gün Seydişehir ve Beyşehir’de nasıl filiz verdiğini görmenin haklı gururunu yaşadılar. Antalya Müsiad Başkanımız Boğaçhan Göksu ile bir gece Seydişehir Küpe Termalde misafir ettiğimiz, başkanlarımız 2 gün boyunca Beyşehir , Seydişehir ve Konya ‘daki üretici üyelerimizin fabrikalarını gezdiler . Bütün Gezi Programını sosyal medyalarımızdan gün gün paylaşarak , bölgemiz üreticilerini sizlerle paylaşarak , bölgemizle bir kez daha gurur duymanızı , kendinize ve geleceğinize inanmanızı istiyoruz . Seydişehir Beyşehir birleşti SeydiBey oldu . Genel başkanımız @abdurrahmankaan ‘ın Şehirlerin Özgün Değerleri İle Kalkındırma Ve Markalaştırma Projesi vizyonuna paralel olarak , Genel Bşk. yardımcımız Genel Merkezimizin destekleri ile marka şehirlerin yarışacağı yeni dünya düzenine bölgesel bir güç birlikteliği ile katılıyoruz . Eylül ayında genel başkanımızın katılımları ile yeni tabelamızı dernek binamıza asacağız .  
Seydibey İlk Toplantısını Kurucu Genel Başkanları İle Yaptı

1990 lı yıllarda itilen , hor görülen , sahipsiz olan Anadolu’nun üretici , işletmeci , sanayici iş adamı ve esnaflarına Rol Model olup onlara ufuk çizen , birlikte mücadele ederek Anadolu kimlikleri ile dünyaya nasıl entegre olabileceklerini gösteren; Müsiad’ı 5 arkadaşı ile kuran Kurucu Genel Başkanımız Erol Yarar ve dava arkadaşı 2.Genel Başkanımız Ali Bayramoğlu ; 30 yıl önce kurdukları Müsiad’ın , Dünyanın 220 noktasında olduğu gibi bu gün Seydişehir ve Beyşehir’de nasıl filiz verdiğini görmenin haklı gururunu yaşadılar.

Antalya Müsiad Başkanımız Boğaçhan Göksu ile bir gece Seydişehir Küpe Termalde misafir ettiğimiz, başkanlarımız 2 gün boyunca Beyşehir , Seydişehir ve Konya ‘daki üretici üyelerimizin fabrikalarını gezdiler .

Bütün Gezi Programını sosyal medyalarımızdan gün gün paylaşarak , bölgemiz üreticilerini sizlerle paylaşarak , bölgemizle bir kez daha gurur duymanızı , kendinize ve geleceğinize inanmanızı istiyoruz .

Seydişehir Beyşehir birleşti SeydiBey oldu . Genel başkanımız @abdurrahmankaan ‘ın Şehirlerin Özgün Değerleri İle Kalkındırma Ve Markalaştırma Projesi vizyonuna paralel olarak , Genel Bşk. yardımcımız Genel Merkezimizin destekleri ile marka şehirlerin yarışacağı yeni dünya düzenine bölgesel bir güç birlikteliği ile katılıyoruz . Eylül ayında genel başkanımızın katılımları ile yeni tabelamızı dernek binamıza asacağız .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.