Seydişehir Engelliler Günü Kutlamalarıyla Farkındalık Yarattı(VİDEOLU)

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.12.2021 - 14:28, Güncelleme: 03.12.2021 - 14:36
 

Seydişehir Engelliler Günü Kutlamalarıyla Farkındalık Yarattı(VİDEOLU)

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzenlenen programlarda doğallık hakimdi.

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulunun hazırladığı eğlencenin ve doğallığın öne çıktığı programların ilki Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşti. Daha sonra Ümit Çocukları Derneğinde engelli halk eğitim kurs öğrencilerinin gerçekleştirdiği programla devam etti. Şaban Cengiz Kültür Merkezindeki müzik ağırlıklı programda engelli öğrenciler ve velileri gönüllerince eğlendiler. Samimi, sıcak bir ortamda gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan programda protokol ve davetlilerde çalan müziklere eşlik etti. Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçın, Siyasi parti ilçe başkanları ve Sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Program sonunda Kaymakam Deniz Pişkin, Başkan Mehmet Tutal, Tahir Kibar ve Münevver Yalçın, öğrencilerle beraber pasta kesti. Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçın ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın katıldığı Ümit çocukları derneğindeki engelli kursiyerlerin düzenlediği programda da öğrenciler hünerlerini sergileyerek protokolün beğenisini aldı. Programda kursiyerlerin hazırlamış olduğu konserle davetlilere güzel bir müzik ziyafeti verildi.    
3 Aralık Dünya Engelliler Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzenlenen programlarda doğallık hakimdi.

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulunun hazırladığı eğlencenin ve doğallığın öne çıktığı programların ilki Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Daha sonra Ümit Çocukları Derneğinde engelli halk eğitim kurs öğrencilerinin gerçekleştirdiği programla devam etti.

Şaban Cengiz Kültür Merkezindeki müzik ağırlıklı programda engelli öğrenciler ve velileri gönüllerince eğlendiler.

Samimi, sıcak bir ortamda gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan programda protokol ve davetlilerde çalan müziklere eşlik etti.

Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçın, Siyasi parti ilçe başkanları ve Sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Program sonunda Kaymakam Deniz Pişkin, Başkan Mehmet Tutal, Tahir Kibar ve Münevver Yalçın, öğrencilerle beraber pasta kesti.

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçın ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın katıldığı Ümit çocukları derneğindeki engelli kursiyerlerin düzenlediği programda da öğrenciler hünerlerini sergileyerek protokolün beğenisini aldı.

Programda kursiyerlerin hazırlamış olduğu konserle davetlilere güzel bir müzik ziyafeti verildi.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.