Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasından Eğitim Desteği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2021 - 07:26, Güncelleme: 07.10.2021 - 07:26
 

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasından Eğitim Desteği

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasından Eğitim Desteği

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Seydişehir TSO Genel Sekreteri İbrahim Erkek ve İlçe Milli Eğitimi Müdürü Tahir Kibar ile birlikte İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin’i makamında ziyaret ederek, bu yıl yapılacak olan eğitim yardımları konusunda bilgi sundular.   Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası her yıl düzenli olarak yaptığı eğitim yardımları kapsamında bu yıl Seydişehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize bir çalışma yürüterek ilçemiz okullarında ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen öğrencilerimize 1000 adet polar mont yaptırılıp kış gelmeden dağıtılması görevini üstlendi.   1000 adet polar mont teslimi ile ilgili açıklama yapan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük;” Sosyal sorumluluklarını elinden geldiğince yerine getirmeye çalışan, bu yardımların odaları aracılığı ile tüm ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum, Yapılanlar bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarısını arttıracak bir isteklendirme olarak görülmesini istiyoruz. “dedi   Kaymakam Pişkin ise: “Oda ve Borsaların Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devamlı katkıları oluyor. Yapılan bu yardımda güzel bir örnek. İlçemizdeki diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin ellerini taşın altına koyarak MEB’in güçlenmesi konusunda gerekli yardımları yapmalıdır” diyerek Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasına ve tüm oda üyelerine teşekkürlerini iletti.
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasından Eğitim Desteği

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Seydişehir TSO Genel Sekreteri İbrahim Erkek ve İlçe Milli Eğitimi Müdürü Tahir Kibar ile birlikte İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin’i makamında ziyaret ederek, bu yıl yapılacak olan eğitim yardımları konusunda bilgi sundular.

 

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası her yıl düzenli olarak yaptığı eğitim yardımları kapsamında bu yıl Seydişehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize bir çalışma yürüterek ilçemiz okullarında ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen öğrencilerimize 1000 adet polar mont yaptırılıp kış gelmeden dağıtılması görevini üstlendi.

 

1000 adet polar mont teslimi ile ilgili açıklama yapan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük;” Sosyal sorumluluklarını elinden geldiğince yerine getirmeye çalışan, bu yardımların odaları aracılığı ile tüm ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum, Yapılanlar bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarısını arttıracak bir isteklendirme olarak görülmesini istiyoruz. “dedi

 

Kaymakam Pişkin ise: “Oda ve Borsaların Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devamlı katkıları oluyor. Yapılan bu yardımda güzel bir örnek. İlçemizdeki diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin ellerini taşın altına koyarak MEB’in güçlenmesi konusunda gerekli yardımları yapmalıdır” diyerek Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasına ve tüm oda üyelerine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.