Seydişehir Üreticilerine Büyük Destek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2021 - 11:19, Güncelleme: 11.03.2021 - 11:19
 

Seydişehir Üreticilerine Büyük Destek

Seydişehir Üreticilerine Büyük Destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde tarım ve hayvancılık alanlarında Seydişehirli üreticileri desteklemeye devam ediyor. Son olarak Seydişehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde tarımla uğraşan Seydişehirli 21 üreticiye destekte bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi, %50 hibe ile 1740 kilo yonca tohumunu üreticilere dağıttı. Geniş ve verimli tarım arazilerine sahip olan Seydişehir’de tarımsal üretim yapılan desteklemelerle büyümeye devam ediyor. Hibe programlarından etkin bir şekilde yararlanmaya devam eden Seydişehirli üreticiler, son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Seydişehir Belediyesi ile birlikte işbirliği içerisinde üreticilere tohum hibesi desteğinde bulundu. %50 hibe ile 1740 kilo yonca tohumu hibesini almaya hak kazanan Seydişehirli 21 üretici Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür etti. Değişen ve gelişen teknoloji ve modern tarım uygulamalarıyla Seydişehir’in tarımsal üretimini en üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizin tarım kültürü 7 bin yıl öncesine kadar uzanmaktadır. Geniş ve verimli tarım arazilerimizde sürdürülen tarımsal üretimimiz, geçmişten gelen tecrübelerin yanı sıra modern tarım uygulamaları sayesinde tarım sektörümüzün ilçemizdeki ekonomik girdisi sürekli artmaya devam ediyor. Bizler de bu üretken yapıyı korumak, daha da geliştirmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ve işbirliğimiz neticesinde bugün Konya Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle 1740 kilo yonca tohumunu 21 üreticimizle buluşturduk. %50 hibe desteği ile sağlanan bu çalışmamızın üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese üreticilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.              
Seydişehir Üreticilerine Büyük Destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde tarım ve hayvancılık alanlarında Seydişehirli üreticileri desteklemeye devam ediyor. Son olarak Seydişehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde tarımla uğraşan Seydişehirli 21 üreticiye destekte bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi, %50 hibe ile 1740 kilo yonca tohumunu üreticilere dağıttı.

Geniş ve verimli tarım arazilerine sahip olan Seydişehir’de tarımsal üretim yapılan desteklemelerle büyümeye devam ediyor. Hibe programlarından etkin bir şekilde yararlanmaya devam eden Seydişehirli üreticiler, son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Seydişehir Belediyesi ile birlikte işbirliği içerisinde üreticilere tohum hibesi desteğinde bulundu. %50 hibe ile 1740 kilo yonca tohumu hibesini almaya hak kazanan Seydişehirli 21 üretici Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür etti.

Değişen ve gelişen teknoloji ve modern tarım uygulamalarıyla Seydişehir’in tarımsal üretimini en üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizin tarım kültürü 7 bin yıl öncesine kadar uzanmaktadır. Geniş ve verimli tarım arazilerimizde sürdürülen tarımsal üretimimiz, geçmişten gelen tecrübelerin yanı sıra modern tarım uygulamaları sayesinde tarım sektörümüzün ilçemizdeki ekonomik girdisi sürekli artmaya devam ediyor. Bizler de bu üretken yapıyı korumak, daha da geliştirmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ve işbirliğimiz neticesinde bugün Konya Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle 1740 kilo yonca tohumunu 21 üreticimizle buluşturduk. %50 hibe desteği ile sağlanan bu çalışmamızın üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese üreticilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.