Seydişehir'de Ali Emeksiz su kabaklarını sanata dönüştürüyor. (ÖZEL HABER)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 07:08, Güncelleme: 06.03.2021 - 07:08
 

Seydişehir'de Ali Emeksiz su kabaklarını sanata dönüştürüyor. (ÖZEL HABER)

Konya’nın Seydişehir İlçesinde 63 yaşındaki Ali Emeksiz su kabaklarını işleyerek abajür, avize,masa lambası ve çiçeklik üretimi yapıyor.

20 yaşından bu yana elektrikçilik yaptığını söyleyen iki çocuk babası Ali Emeksiz “Antalya’nın Alanya ilçesinden su kabaklarını getiriyorum. Kabakların dışını temizledikten sonra dışına figürler çizip ,içini boşaltıyorum. Daha sonra ise boyamasını gerçekleştirdiğim kabakları boncuklar ile süslüyorum.” dedi Ali Emeksiz kişiye özelde çalışma yaptığını belirterek “bu benim için hem hobi hem ticaret oldu. Satışlarımız iyi Allaha şükür.İlçe dışına da yaptığım çalışmaları gönderdiğini söyledi. BURAK SAYLAM GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER
Konya’nın Seydişehir İlçesinde 63 yaşındaki Ali Emeksiz su kabaklarını işleyerek abajür, avize,masa lambası ve çiçeklik üretimi yapıyor.

20 yaşından bu yana elektrikçilik yaptığını söyleyen iki çocuk babası Ali Emeksiz “Antalya’nın Alanya ilçesinden su kabaklarını getiriyorum. Kabakların dışını temizledikten sonra dışına figürler çizip ,içini boşaltıyorum. Daha sonra ise boyamasını gerçekleştirdiğim kabakları boncuklar ile süslüyorum.” dedi

Ali Emeksiz kişiye özelde çalışma yaptığını belirterek “bu benim için hem hobi hem ticaret oldu. Satışlarımız iyi Allaha şükür.İlçe dışına da yaptığım çalışmaları gönderdiğini söyledi.

BURAK SAYLAM GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.