Seydişehir'de Trafik Kazası (videolu haber)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.04.2022 - 17:39, Güncelleme: 24.04.2022 - 23:13
 

Seydişehir'de Trafik Kazası (videolu haber)

Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yalandı.

Kaza akşamüzeri ilçe girişi otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yakup Yıldız idaresindeki 42 ZF 055 plakalı opel marka otomobil Osman Kutanoğlu idaresindeki 34 CTN 02 plakalı citroen marka hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edilirken kazada yaralanan Müşerref Demir ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yalandı.

Kaza akşamüzeri ilçe girişi otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yakup Yıldız idaresindeki 42 ZF 055 plakalı opel marka otomobil Osman Kutanoğlu idaresindeki 34 CTN 02 plakalı citroen marka hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edilirken kazada yaralanan Müşerref Demir ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.