SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN YENİ BAŞKANA ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.05.2022 - 15:17, Güncelleme: 10.05.2022 - 15:17
 

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN YENİ BAŞKANA ZİYARET

Yeni göreve gelen S.S. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap’a, Sivil Toplum Örgütleri “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünver, Minibüsçüler Derneği Başkanı İsmail Berber, Öz-Çelik İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin Kaban, Kızılay Seydişehir Temsilcisi Tevfik Balcı, Türk Hava Kurumu Seydişehir Temsilcisi Enes Acar, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkıyanar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ın katıldığı “Hayırlı Olsun” ziyaretinde Seydişehir’in sorunlarını çözmede birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine değinildi. Yeni seçilen S.S. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek: “Kooperatifimizin 51 yıllık bir geçmişi var. Bu kooperatifimizi daha ileriye taşımak için siz sivil toplum örgütlerinin bizlerin yanında olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Seydişehir menfaatlerinde ise birlikte çalışmada üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi. Sivil Toplum Örgütleri adına konuşan Başkan Cemal Küçük ise: “Kooperatifimiz Seydişehir ekonomisine şimdiye kadar önemli katkılar sağladı. Bu zor dönemde kooperatifin yaşaması için bizlerde elimizden gelen gayreti göstererek sizlerin yanındayız.” diyerek yeni görevin hayırlı olmasını diledi.  
Yeni göreve gelen S.S. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap’a, Sivil Toplum Örgütleri “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünver, Minibüsçüler Derneği Başkanı İsmail Berber, Öz-Çelik İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin Kaban, Kızılay Seydişehir Temsilcisi Tevfik Balcı, Türk Hava Kurumu Seydişehir Temsilcisi Enes Acar, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkıyanar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ın katıldığı “Hayırlı Olsun” ziyaretinde Seydişehir’in sorunlarını çözmede birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine değinildi.

Yeni seçilen S.S. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek: “Kooperatifimizin 51 yıllık bir geçmişi var. Bu kooperatifimizi daha ileriye taşımak için siz sivil toplum örgütlerinin bizlerin yanında olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Seydişehir menfaatlerinde ise birlikte çalışmada üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi.

Sivil Toplum Örgütleri adına konuşan Başkan Cemal Küçük ise: “Kooperatifimiz Seydişehir ekonomisine şimdiye kadar önemli katkılar sağladı. Bu zor dönemde kooperatifin yaşaması için bizlerde elimizden gelen gayreti göstererek sizlerin yanındayız.” diyerek yeni görevin hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.