Sorgun’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 03:47, Güncelleme: 19.01.2021 - 03:47
 

Sorgun’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret

AKP MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret   için ilçemize gelen Konya Milletvekili Ahmet Sorgun , beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Seydişehir Şehit Aileleri  ve Gaziler Derneğinede  ziyarette bulundu. Şehitler ve Gaziler Parkı’nda bulunan dernek lokalini ziyaret eden Konya Milletvekili Ahmet Sorgun , beraberindekileri Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Kocabaş , dernek  yönetimi ve üyeleri karşıladı. Ziyarette şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen ve çözmek için not alan Ahmet Sorgun, dernek üyeleri ile tek tek ilgilendi. Dernek Başkanı Mustafa Kocabaş ‘ta ziyaretlerinden dolayı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a teşekkür ederek Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm aramasını memnuniyet verici olduğunu belirtti.    
AKP MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret   için ilçemize gelen Konya Milletvekili Ahmet Sorgun , beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Seydişehir Şehit Aileleri  ve Gaziler Derneğinede  ziyarette bulundu.

Şehitler ve Gaziler Parkı’nda bulunan dernek lokalini ziyaret eden Konya Milletvekili Ahmet Sorgun , beraberindekileri Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Kocabaş , dernek  yönetimi ve üyeleri karşıladı.

Ziyarette şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen ve çözmek için not alan Ahmet Sorgun, dernek üyeleri ile tek tek ilgilendi.

Dernek Başkanı Mustafa Kocabaş ‘ta ziyaretlerinden dolayı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a teşekkür ederek Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm aramasını memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.