TARAŞÇI MAHALLESİ MUHTARI VE AZALARINDA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 11:13, Güncelleme: 19.01.2021 - 11:13
 

TARAŞÇI MAHALLESİ MUHTARI VE AZALARINDA ZİYARET

Seydişehir Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Taraşçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Cam, azaları ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Taraşçı Mahallesi Muhtarı Cam ve azaları mahallelerinde şu ana kadar yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ederek bazı taleplerini dile getirdi. Muhtar Cam; “Şu ana kadar belediyemiz tarafından diğer mahallelerimize yapılan hizmetler ile birlikte gerekli olan hizmetler Taraşçı mahallemize de yapıldı. Bazı yapılması gerekli olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı bizde bugün Başkanımıza ilettik. Kendileri bu konuda gerekli çalışmaların yapılması konusunda ilgili birim müdürleri ile görüşeceğini ve 2021 yatırım programına alınacağı bize söyledi. Ben Başkanımıza göstermiş olduğu hassasiyet ve ilgiliden dolayı mahalle sakinlerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum “ ifadelerini kullandı. Bizim için merkez veya kırsal mahalle diye bir ayrım yoktur diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Taraşcı mahallemiz bizim en çok ziyaret ettiğimiz ve uğrak noktamız olan bir mahallemiz. Belediye olarak her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz. Mahalle sakinlerimizin talep ve istekleri bizim için bir görevdir. Talep ve isteklerinizi ilgili birim müdürlerim ile görüşerek hava şartları elverdiği takdirde 2021 yatırım programı dahilinde mahallemizde çalışmalarımıza başlayacağız. Diğer konularda ise gücümüzün yettiği nispetince elbirliği ile çözüm üreterek üstesinden gelebileceğimize inanıyorum . Ben ziyaretinizden dolayı sizlere Taraşçı Mahallesi Muhtarımız İbrahim Cam’a ve Muhtarlar Derneği Başkanımız Levent Karaaslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum “dedi.    
Seydişehir Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Taraşçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Cam, azaları ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Taraşçı Mahallesi Muhtarı Cam ve azaları mahallelerinde şu ana kadar yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ederek bazı taleplerini dile getirdi.

Muhtar Cam; “Şu ana kadar belediyemiz tarafından diğer mahallelerimize yapılan hizmetler ile birlikte gerekli olan hizmetler Taraşçı mahallemize de yapıldı. Bazı yapılması gerekli olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı bizde bugün Başkanımıza ilettik. Kendileri bu konuda gerekli çalışmaların yapılması konusunda ilgili birim müdürleri ile görüşeceğini ve 2021 yatırım programına alınacağı bize söyledi. Ben Başkanımıza göstermiş olduğu hassasiyet ve ilgiliden dolayı mahalle sakinlerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum “ ifadelerini kullandı.

Bizim için merkez veya kırsal mahalle diye bir ayrım yoktur diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Taraşcı mahallemiz bizim en çok ziyaret ettiğimiz ve uğrak noktamız olan bir mahallemiz. Belediye olarak her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz. Mahalle sakinlerimizin talep ve istekleri bizim için bir görevdir. Talep ve isteklerinizi ilgili birim müdürlerim ile görüşerek hava şartları elverdiği takdirde 2021 yatırım programı dahilinde mahallemizde çalışmalarımıza başlayacağız. Diğer konularda ise gücümüzün yettiği nispetince elbirliği ile çözüm üreterek üstesinden gelebileceğimize inanıyorum . Ben ziyaretinizden dolayı sizlere Taraşçı Mahallesi Muhtarımız İbrahim Cam’a ve Muhtarlar Derneği Başkanımız Levent Karaaslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum “dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.