sçim

TEKNİK SPORLU ERCAN KONYASPOR AKADEMİ DE KARAR KILDI

Spor 12.03.2022 - 13:04, Güncelleme: 12.03.2022 - 13:27
 

TEKNİK SPORLU ERCAN KONYASPOR AKADEMİ DE KARAR KILDI

Teknik Kulübü sporcularından Ercan Hanbay Konyaspor Akademi ile sözleşme imzaladı.

Kulüp sporcularından Ercan HANBAY için geçtiğimiz gün Süper lig takımlarından Konyaspor Akademi ile görüşme talebinde bulunulmuştu. Bu istek üzerine kulüp yönetimlerinin yaptığı istişareler sonucu Konyaspor Akademi ile anlaşmaya vararak imzalar atıldı. Sporcu Ercan HANBAY bundan sonraki maçlarında Konyaspor forması ile ter dökmeye devam edecek. Seydişehir Teknik Spor Kulübü Başkanı Abdullah BALCI : “Seydişehir gençlerine hizmet anlayışıyla yönetim kurulu üyelerinden Mevlüt BİCAN önderliğinde 2012 yılında kurulan kulübümüzde Futbol,Volebol, Hentbol, Taekwondo, Judo ve Okçuluk branşları açılmıştır. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan U16 futbol takımı ile ilk olarak katıldığı ligde şampiyonluk elde etmiştir. Voleybol branşında üç yıl BAL (Bölgesel amatör ligi) ligine katılmış ve faaliyetlerine devam etmektedir. Kulübümüz alt yaş gruplarında antrenmanlara başlayarak Belediye Sanayi Spor Kulübünün Altyapısı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sezon 6 sporcusunu Belediye Sanayi Spor Kulübüne, vererek İlçemiz için yatırım yapmış ve 3 sporcusunu da (2 kaleci 1 oyuncu) hafta sonları Konyaspor Akademi antrenmanlarına göndererek yatırım yapmaya da devam etmektedir. Son olarak kulübümüz sporcusu ve Mahmut Esat Ortaokulu öğrencisi Ercan HANBAY çıkmış olduğu maçlarda tekniği ve futbol zekasıyla göz dolduruyor ve kulüplerin ilgisini çekiyordu. Süper lig takımlarından Hatay, Antalya ve Konyaspor’un da talip olduğu sporcumuz, yapılan görüşmeler sonucu memleketimizin takımı olan ve ligde istikrarlı yükselişini sürdüren Konyaspor’u tercih etmiştir. Bundan sonraki maçlarında Konyaspor formasıyla ter dökecek olan sporcumuz Ercan HANBAY’a başarılar diler, yetişmesinde emeği olan başta ailesine ve antrenörleri Recep AKBAŞ, İsmail YAVUZ, Mevlüt BİCAN ve Hidayet RENÇBER’e , desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner BALCI, antrenörleri Ali KÖSE ve Lütfi ACIR’a  şükranlarımı sunarım. İlçemizde birçok spor kulübünün kurulmasıyla yaygınlaşan spor kültürü ile önümüzdeki günlerde daha çok yetenekli sporcuların çıkacağına bir o kadar emin olmakla birlikte, ailelerin çocuklarını spora yönlendirerek akademik, zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak gelişimlerine destek olacaklarını bilmelerini isterim. Sporun zarar değil yarar olduğunu eminim geçtiğimiz iki yıl içerisinde her kesim farkına varmış oldu. Dünyamızın ve ülkemizin böylesi bir salgınla bir daha karşılaşmaması dileğiyle, tüm insanlığa sağlıklı yaşamlar diliyorum.” dedi.  
Teknik Kulübü sporcularından Ercan Hanbay Konyaspor Akademi ile sözleşme imzaladı.

Kulüp sporcularından Ercan HANBAY için geçtiğimiz gün Süper lig takımlarından Konyaspor Akademi ile görüşme talebinde bulunulmuştu. Bu istek üzerine kulüp yönetimlerinin yaptığı istişareler sonucu Konyaspor Akademi ile anlaşmaya vararak imzalar atıldı. Sporcu Ercan HANBAY bundan sonraki maçlarında Konyaspor forması ile ter dökmeye devam edecek.

Seydişehir Teknik Spor Kulübü Başkanı Abdullah BALCI : “Seydişehir gençlerine hizmet anlayışıyla yönetim kurulu üyelerinden Mevlüt BİCAN önderliğinde 2012 yılında kurulan kulübümüzde Futbol,Volebol, Hentbol, Taekwondo, Judo ve Okçuluk branşları açılmıştır. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan U16 futbol takımı ile ilk olarak katıldığı ligde şampiyonluk elde etmiştir. Voleybol branşında üç yıl BAL (Bölgesel amatör ligi) ligine katılmış ve faaliyetlerine devam etmektedir. Kulübümüz alt yaş gruplarında antrenmanlara başlayarak Belediye Sanayi Spor Kulübünün Altyapısı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sezon 6 sporcusunu Belediye Sanayi Spor Kulübüne, vererek İlçemiz için yatırım yapmış ve 3 sporcusunu da (2 kaleci 1 oyuncu) hafta sonları Konyaspor Akademi antrenmanlarına göndererek yatırım yapmaya da devam etmektedir.

Son olarak kulübümüz sporcusu ve Mahmut Esat Ortaokulu öğrencisi Ercan HANBAY çıkmış olduğu maçlarda tekniği ve futbol zekasıyla göz dolduruyor ve kulüplerin ilgisini çekiyordu. Süper lig takımlarından Hatay, Antalya ve Konyaspor’un da talip olduğu sporcumuz, yapılan görüşmeler sonucu memleketimizin takımı olan ve ligde istikrarlı yükselişini sürdüren Konyaspor’u tercih etmiştir. Bundan sonraki maçlarında Konyaspor formasıyla ter dökecek olan sporcumuz Ercan HANBAY’a başarılar diler, yetişmesinde emeği olan başta ailesine ve antrenörleri Recep AKBAŞ, İsmail YAVUZ, Mevlüt BİCAN ve Hidayet RENÇBER’e , desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner BALCI, antrenörleri Ali KÖSE ve Lütfi ACIR’a  şükranlarımı sunarım.

İlçemizde birçok spor kulübünün kurulmasıyla yaygınlaşan spor kültürü ile önümüzdeki günlerde daha çok yetenekli sporcuların çıkacağına bir o kadar emin olmakla birlikte, ailelerin çocuklarını spora yönlendirerek akademik, zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak gelişimlerine destek olacaklarını bilmelerini isterim. Sporun zarar değil yarar olduğunu eminim geçtiğimiz iki yıl içerisinde her kesim farkına varmış oldu. Dünyamızın ve ülkemizin böylesi bir salgınla bir daha karşılaşmaması dileğiyle, tüm insanlığa sağlıklı yaşamlar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.