ak

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÇANAKKALE TİYATROSU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2018 - 01:26, Güncelleme: 31.03.2018 - 01:26
 

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÇANAKKALE TİYATROSU

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Şehitler Diyarı Çanakkale" konusu tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü.

Tiyatro gösterisine Konya Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci,  Türk Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Mükezzen Acır, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli, Eski Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Şehit Yakını İlker Uysal ve vatandaşlar katıldı. Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Akkise Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Murat Çetinel yönetmenliğinde "Şehitler İçin" adlı Çanakkale şehitleri ile ilgili tiyatro gösterisi düzenledi. Halk tarafından çok beğenilen oyun izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Seydişehir Türk Eğitim-Sen Seydişehir Şube Başkanı İbrahim Çetinel: “Ecdadımızın bizler için canlarını feda ettiği bu büyük günde şehitlerimizi bir kez daha dualarla andık. Programda emeği geçen herkese teşekkür eder, Büyük Türk milletinin ve İslam âleminin tüm şehitlerine Allahtan Rahmet Gazilerimize Acil şifalar dileriz.” dedi. Programın sonunda emeği geçenlere hediyeler takdim edildi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Şehitler Diyarı Çanakkale" konusu tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü.

Tiyatro gösterisine Konya Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci,  Türk Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Mükezzen Acır, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli, Eski Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Şehit Yakını İlker Uysal ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Akkise Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Murat Çetinel yönetmenliğinde "Şehitler İçin" adlı Çanakkale şehitleri ile ilgili tiyatro gösterisi düzenledi. Halk tarafından çok beğenilen oyun izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Seydişehir Türk Eğitim-Sen Seydişehir Şube Başkanı İbrahim Çetinel: “Ecdadımızın bizler için canlarını feda ettiği bu büyük günde şehitlerimizi bir kez daha dualarla andık. Programda emeği geçen herkese teşekkür eder, Büyük Türk milletinin ve İslam âleminin tüm şehitlerine Allahtan Rahmet Gazilerimize Acil şifalar dileriz.” dedi.

Programın sonunda emeği geçenlere hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.