Türk Sağlık-Sen’den Basın Açıklaması

Sağlık (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.12.2021 - 15:28, Güncelleme: 03.12.2021 - 15:28
 

Türk Sağlık-Sen’den Basın Açıklaması

Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan Türk Sağlık-Sen’e bağlı sağlık çalışanları Pratisyen ve Uzman Hekimlere yapılan ücret artışında ayrım yapılmaması, zammın tüm sağlık çalışanlara yapılmasını istediler.

Konu ile ilgili Hastane önünde bir asın açıklaması yapan Türk sağlık-sen Seydişehir ilçe temsilcisi Mukezzem Acır: “Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca TBMM’de yaptığı açıklamada Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL’lik bir ücret artışı yapacaklarını ifade etmesinin ardından Türk Sağlık-Sen olarak tüm sağlık çalışanlarının ekonomik sıkıntı yaşadığı ve hepsinin ücretlerinde zam yapılması gerektiğini ifade etmiştik. Sayın Bakanın açıklamasından birkaç saat sonra bir önerge ile söz konusu düzenleme TBMM’de kabul edilmiştir.  Böylesine bir süratle yapılan düzenleme ile sağlık çalışanlarını yok saymak, onların yaşadığı ekonomik sıkıntının görmezden gelinmesi, kayıplarının dikkate alınmaması kabul edilemezdir.” denildi
Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan Türk Sağlık-Sen’e bağlı sağlık çalışanları Pratisyen ve Uzman Hekimlere yapılan ücret artışında ayrım yapılmaması, zammın tüm sağlık çalışanlara yapılmasını istediler.

Konu ile ilgili Hastane önünde bir asın açıklaması yapan Türk sağlık-sen Seydişehir ilçe temsilcisi Mukezzem Acır:

“Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca TBMM’de yaptığı açıklamada Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL’lik bir ücret artışı yapacaklarını ifade etmesinin ardından Türk Sağlık-Sen olarak tüm sağlık çalışanlarının ekonomik sıkıntı yaşadığı ve hepsinin ücretlerinde zam yapılması gerektiğini ifade etmiştik.

Sayın Bakanın açıklamasından birkaç saat sonra bir önerge ile söz konusu düzenleme TBMM’de kabul edilmiştir.

 Böylesine bir süratle yapılan düzenleme ile sağlık çalışanlarını yok saymak, onların yaşadığı ekonomik sıkıntının görmezden gelinmesi, kayıplarının dikkate alınmaması kabul edilemezdir.” denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.