ÜLKÜM BAYAN FUTBOL TAKIMI TINAZTEPE’YE HAYRAN KALDI

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.03.2022 - 13:34, Güncelleme: 20.03.2022 - 13:38
 

ÜLKÜM BAYAN FUTBOL TAKIMI TINAZTEPE’YE HAYRAN KALDI

Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 3.Liginde mücadele eden Ülküm Bayan Futbol takımı Tınaztepe’ye hayran kaldı.

Alanya’da oynadıkları maçtan sonra Tınaztepe Zirve Dinlenme Tesislerinde mola veren Konya 3.Lig temsilcisi Ülküm Bayan Futbol takımı karlı doğa manzarasını görünce dayanamayarak maça çıkar gibi formalarıyla kar manzarasında hatıra resmi çektirdiler. Ülküm Spor yetkilileri de buranın harika bir görüntüsü olduğunu ve kendileriyle Zirve Dinlenme tesisi yetkililerinin yakından ilgilendiğini belirterek Sporcular ve Tesis Müdürü Hakkı Balcı ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 3.Liginde mücadele eden Ülküm Bayan Futbol takımı Tınaztepe’ye hayran kaldı.

Alanya’da oynadıkları maçtan sonra Tınaztepe Zirve Dinlenme Tesislerinde mola veren Konya 3.Lig temsilcisi Ülküm Bayan Futbol takımı karlı doğa manzarasını görünce dayanamayarak maça çıkar gibi formalarıyla kar manzarasında hatıra resmi çektirdiler.

Ülküm Spor yetkilileri de buranın harika bir görüntüsü olduğunu ve kendileriyle Zirve Dinlenme tesisi yetkililerinin yakından ilgilendiğini belirterek Sporcular ve Tesis Müdürü Hakkı Balcı ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.